• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nema boljeg od Del Boskea"

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Španije dobio načelnu podršku Saveza da odradi ugovor do 2016. godine.

Prema pisanju španskog lista "AS", Visente Del Boske (63) ostaće selektor Španije uprkos neuspehu u Brazil.

Posle šokantnih poraza od Holandije (1:5) i Čilea (0:2), pa "jalove" pobede nad Australijom (3:0) aktuelni prvak sveta i Evrope napustio je Južnu Ameriku i vratio se kući sa Mundijala.

Iako je odmah posle velikih potresa selektor Visente Del Boske nagovestio da bi mogao da napusti reprezentaciju, trenutno nije izvesno da će se to i dogoditi.

Trofejni trener osvojio je sa "furijom" Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, pa Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Po svemu sudeći, ostaće na funkciji i dok 2016. godine.

"Visente Del Boske odradiće svoj ugovor do kraja. Vodiće Španiju do 2016. godine. U skladu sa tim, on će biti trener koji će izvršiti i regeneraciju aktuelnog sastava, koja će početi novi ciklus bez Ćavija, Ćavija Alonsa i Davida Vilje. Predsednik Saveza Anhel Viljar pružio mu je podršku, jer čelnici španskog fudbala smatraju da trenutno ne postoji niko bolji od Del Boskea koji bi mogao da preuzme taj zadatak", piše "As".

Štaviše, list otkriva i da je selektor "furije" pre dva meseca odbio ponude Mančester junajteda i neimenovanog španskog kluba, koji su mu, navodno, nudili deset puta veću platu od one koju zarađuje za rad sa reprezentacijom.

"Nema sumnji u rad stručnog štaba. Verujemo u njih i potpuno stojimo iza njihovih odluka", otkrio je izvor iz FS Španije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC