• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Velike su šanse da ostanem

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde posle razgovora sa novim trenerom i klupskim rukovodstvom bliži ostanku nego odlasku sa "Marakane".

Nenad Milijaš ima ugovor sa Crvenom zvezdom na još godinu dana, ali se zbog dobro poznate sutiacije u klubu iz Ljutice Bogdana pominjalo da bi ovog leta mogao da bude jedan u nizu igrača koji će napustiti "Marakanu".

Kapiten se, ipak, pojavio na prozivci i u razgovoru sa novinarima otkrio da je bliži ostanku nego odlasku.


"Imam ugovor na još godinu dana. Pričao sam sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem i on i rukovodstvo su za to da ostanem u klubu. Ako bude sve kao što su rekli, velike su šanse da će tako i biti", rekao je Milijaš.

Iskusni kapiten trebalo bi da bude lider mladog tima, sastavljenog uglavnom od igrača koji su tek uplovili u profesionalne vode.

"Ubeđen sam da ti igrači imaju veliki kvalitet i da će ga pokazati na terenu. Mi straiji koji ćemo biti uz njih treba da im pomognemo u tome".

Žal zbog neigranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona je prisutna, ali Milijaš smatra da i pored toga, Crvena zvezda ne sme da se odrekne dobro poznatog cilja u domaćem prvenstvu - titule.

"Sigurno da je nama igračima najteže zbog neigranja u Evropi, jer smo se za to izborili na terenu, ali neke greške koje su se vukle godinama uticale su da bude tako kako je. Bez obzira na to, želimo da odbranimo titulu i nadam se da ćemo uspeti u tome", istakao je 31-godišnji vezista.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC