• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro u bioskopima: Suarez kao Hanibal Lektor!

Autor mondo.rs

Pogledajte duhoviti trejler za film "Kad jaganjci utihnu"! Tu je Džodi Foster, agent FIFA, ali je umesto Entonija Hopkinsa u glavnoj ulozi Luis Suarez!

Teško je ispratiti sve fazone koji se pojavljuju na Internetu u vezi sa Urugvajcem, napadačem Liverpula Luisom Suarezom koji je pokazao da je "višestruki povratnik" - termin koji postoji i koji se koristi u krivičnom pravu.



Njegov animalni nagon da napada protivnike, ali ne pesnicama, laktovima, već zubima, koštao ga je debele kazne. Svetska fudbalska federacija (FIFA) juče mu je izrekla četvorostruku zabranu igranja fudbala u svim takmičenjima.

U njegovu odbranu stali su tek pojedini, ali ceo fudbalski svet je zgrožen načinom na koji Suarez pokušava da se obračunava sa protivnicima. Ugriz ramena Italijana Đorđa Kjelinija, Suarezov je već treći put u karijeri!

Urugvajac je već bio kažnjavan zbog toga što je grizao fudbalera Ajaksa Otmana Bakala, a potom je ponovio isti incident u Premijer ligi na utakmici Liverpul - Čelsi kada je ugrizao Baneta Ivanovića. Tada je dobio 10 mečeva zabrane igranja.

Ovog puta FIFA je odlučila da bude veoma rigorozna izrekavši mu četvoromesečnu zabranu bavljenja fudbalskim aktivnostima.



U međuvremenu, Internet, a pogotovo društvene mreže su se "zapalile" od raznoranih duhovitih komentara na račun Suareza (mada je njegov slučaj više žalostan i zabrinjavajući).

U moru duhovitih fazona pojavio se i najnoviji - trejler za film "Kad jaganjci utihnu"! S tim što je umesto Entonija Hopkinsa koji je maestralno odglumio monstruma Hanibala Lektora sada Luis Suarez. Inače, Džodi Foster je ostala u ulozi agenta, ali ne FBI, već FIFA.

Pogledajte

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC