• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Urugvaja: Zbog Suareza napuštam FIFA

Autor mondo.rs

Oskar Tabarez odlučio da podnese ostavku na članstvo u Tehničkoj studijskoj grupi i Strateškom komitetu FIFA u znak protesta zbog preoštrog kažnjavanja najboljeg igrača njegove reprezentacije

Luis Suarez oštro je kažnjen od strane FIFA zbog toga što je nameču protiv Italije na Mundijalu u Brazilu ugrizao Đorđa Kjelinija. On je kažnjen četvoromesečnom zabranom igranja, i suspendovan je na devet internacionalnih mečeva, kao i novčano sa 65.680 funti.

Selektor Urugvaja Oskar Tabarez u znak protesta zbog preoštrog kažnjavanja Suareza odlučio je napusti mesto člana dve komisije FIFA - Tehničke studijske grupe i Strateškog komiteta.

"Nije pametno biti u organizaciji sa onima koji su doneli takvu odluku", rekao je Tabarez u desetominutnom obraćanju novinarima uoči meča osmine finala protiv Kolumbije.

Tabarez je ocenio da je Suarez kažnjen zbog pritiska medija, a ne zato što je to zaslužio.

"Znamo da je napravio grešku, ali postoji i druga strana njegove ličnosti. Kazna je bila prestoga, Suarez je u ovom slučaju 'žrtveni jarac'", rekao je Tabarez.

Luisu Suarez je pre Kjelinija već imao dva identična ispada - ugrizao je Otmana Bakala iz PSV Ajndhovena i srpskog reprezentativca iz redova Čelsija Branislava Ivanovića, zbog čega je ukupno kažnjen sa 17 mečeva zabrane igranja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC