• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav je, zapravo, Luis Suarez?

Autor mondo.rs

Renomirani urugvajski novinar Eduardo Rivas govorio je u Brazilu za "Sportnetwork" o karakteru problematičnog napadača.

Luis Suarez privukao je na Mundijalu na sebe gnev većeg dela sveta. Ponovo, treći put u karijeri, ugrizao je rivala (Đorđa Kjelinija) i zbog toga izbačen iz fudbala na četiri meseca.

Iako je posle ujedanja Baneta Ivanovića prošle godine obećao da će popraviti ponašanje, problematični centarfor ponovio je prestup tokom utakmice, pred TV kamerama, a samim tim i pred pogledima miliona...

Mnogi se pitaju, šta ga tera da se tako ponaša? Kakav je, zapravo, Luis Suarez?

Odgovor na to pitanje pružio je izveštaču "Sport networka" iz Brazila Eduardo Rivas, renomirani urugvajski novinar (TV Monte Karlo Urugvaj).

"On je veoma senzibilna osoba koja je imala takve ispade u ponašanju, za koje zaista ne znam zbog čega su se dogodili. Mnogo se borio da se poboljša i da mu se ne bi ponavljalo to što se, nažalost, dogodilo".

"Situacija je svakako za analizu, ali ne iz fudbalskog ugla, jer ovo više nije samo fudbal. Udarci u fudbalu, recimo laktovima se često viđaju, to se događa. Ovo je nešto drugo. I, ne mogu ja da analiziram, ali trebalo bi svakako da se uradi analiza. Očigledno, situacija je specifična i treba da se rešava pre svega na mentalnom planu", smatra Rivas.

Suarez je nakon izricanja oštre kazne FIFA izbačen sa Mundijala i praktično deportovan u Urugvaj.

"Rastanak je bio veoma emotivan i za njega i za saigrače. Nije govorio ništa za javnost o svemu što se dogodilo. Proći će još neko vreme dok Luis ne bude mogao da priča za javnost".

Bez svog najboljeg igrača, reprezentacija Urugvaja sprema se za naredni izazov na Mundijalu i subotnju utakmicu protiv Kolumbije u osmini finala, u Rio De Žaneiru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC