• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić o Joviću: Može da bude novi Falkao!

Autor mondo.rs

"Prati ga glas da je malo lenčuga, ali ako se na pravi način bude radilo s njim, biće vrhunski igrač", kaže v. d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvedan Terzić.

 Terzić o Joviću: Može da bude novi Falkao! Izvor: MN PRESS

Luka Jović i Marko Grujić
Izvor: MN PRESS
V. d. generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, pričao je za "Kurir" o problemima sa kojima se susreće klub u kojem radi od nedavno, ali i o planovima za narednu sezonu, u kojoj neće biti evropskih utakmica.

Terzić je aktuelne probleme Zvezde poistovetio sa situacijom u kojoj se pre deset godina nalazio takođe bivši evropski šampion, Borusija iz Dortmunda. "Milioneri" su tada bukvalno stigli do prosjačkog štapa, pa je tadašnja uprava kluba morala da zajmi novac od najvećeg rivala Bajerna iz Minhena kako bi izbegla bankrot.

Tada su se pokrenuli s dna i nekoliko godina kasnije potpuno finansijski oporavili, osvojili dve uzastopne titule prvaka Bundeslige, igrali finale Lige šampiona.

"Mi smo danas kao Borusija od pre deset godina, ako napravimo pravu selekciju, kao oni tada, možemo da uspeha", rekao je Terzić za "Kurir" i dodao:

"Potrebno je da naši novi igrači budu reprezentativci, mladi i brzi. Igrači koji su spori kao traktor su prošlost fudbala. Neću da pričam o imenima, da mi sutra ne bi bila duplo veća cena. Ovi dušebrižnici što pričaju da smo dužni sedam miliona, a dovodimo nove igrače neka ne brinu za nas", rekao je Terzić koji je pre nekoliko dana izneo alarmantne podatke o tome da klub neće moći da se takmiči u sezoni 2014/15 ukoliko ne obezbedi sedam miliona evra za mesec dana.

Kada je već nagovestio da će sve biti u redu rečima "neka ne brinu za nas", Terzić je govorio i konkretno o pojačanjima:

"Prioritet je dolazak Lukovića. Odbrana s njim, Petkovićem, Mijailovićem i Pavićevićem bila bi jača nego prošle sezone. Što bi rekao profesor Nikolić: 'Odbrana je osnov svega'. Kad imaš dobru odbranu, lako je napraviti kvalitetan napad", rekao je i dodao:

"Odlaze nam Dauda i Mrđa. Oni su dali 31 gol. Imamo Rakića, dovešćemo i mladog napadača koji može dati deset golova. Tu je i Luka Jović. Može da bude novi Falkao. Prati ga glas da je malo lenčuga, ali ako se na pravi način bude radilo s njim, biće vrhunski igrač".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC