• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vraća Kaluđerovića?

Autor mondo.rs

Prema pisanju "Večernjih novosti", nekadašnji napadač crveno-belih lako bi mogao da ovog leta ponovo zaigra na "Marakani".

 Zvezda vraća Kaluđerovića? Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pokušaće da sledeće nedelje dogovori dolazak neophodnog, novog rešenja u napadu, povratkom Andrije Kaluđerovića (27).

Napadač rođen u Bačkoj Topoli nastupao je za klub sa "Marakane" u sezoni 2010/11 i potom prešao u Peking Guan, koji ga je zatim slao na pozajmice u Rasing, Vojvodinu i AEL Limasol.

Prema pisanju "Večernih novosti", Kaluđerović bi stigao u redove šampiona Srbije kao slobodan igrač, jer je ove nedelje raskinuo ugovor sa kineskim klubom.

"Na 'Marakani' nameravaju da problem golgetera reše angažovanjem Andrije Kaluđerovića, nekadašnjeg napadača crveno-belih... On bi uz iskusnog Đorđa Rakića i supertalentovanog Luku Jovića činio udarnu iglu srpskog šampiona u predstojećoj sezoni", iznosi list.

Isti izvor otkriva i da će pregovori o povratku bivšeg napadača OFK Beograda i Rada u Ljutice Bogdana početi s prvim danima naredne nedelje.

"Zvaničnih razgovora sa Zvezdom zasad još nema. Imam ponude iz inostranstva, ali još ništa nisam odlučio. Trenutno se odmaram, a iduće nedelje ću razmotriti opcije. Sve je još otvoreno", izjavio je Kaluđerović.

Strelac 19 golova za crveno-bele tokom prethodnog boravka u Zvezdi počeo je sezonu u Vojvodini i bio strelac u istorijskoj pobedi Novosađana nad Bursom (3:0), za plasman u baraž za popunu grupa Lige Evrope.

Novi trener crveno-belih Nenad Lalatović istakao je da su mu neophodni novi igrači na mestu štopera i centarfora. S obzirom na to da je izvestan odlazak Nikole Žigića u Rusiju, čini se da je povratak slobodnog Kaluđerovića mnogo realnija opcija za finansijski uzdrmanog prvaka Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC