• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Despotović: Nisu zvali iz Zvezde, ali neka zovu

Autor mondo.rs

Da li će se Đorđe Despotović vratiti u klub u kojem je ponikao? U razgovoru za MONDO kaže da bi voleo...

 Despotović: Nisu zvali iz Zvezde, ali neka zovu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Rukovodstvo Crvene zvezde i trener Nenad Lalatović užurbano rade na formiranju tima za narednu sezonu. Izvesno je da će doći do osipanja šampionske ekipe, ali ko će zameniti Dragana Mrđu, Nejca Pečnika, Miloša Ninkovića, Dejana Kelhara, verovatno i Danka Lazovića i Abiolu Daudu, još nije poznato.

Navodno, na "Marakani" razmišljaju o povratku Andrije Kaluđerovića, a "Mozzart Sport" je preneo da je u planu i angažovanje 22-godišnjeg Đorđa Despotovića, napadača koji je ponikao upravo na stadionu u Ljutice Bogdana, ali nikada nije dobio šansu u prvom timu.

Posle "kaljenja" u Sopotu i dve godine u subotičkom Spartaku, prošlog leta je prešao u Lokeren, međutim, nije se naigrao u Belgiji i sada je slobodan igrač.

U razgovoru za MONDO Despotović kaže da je čuo za interesovanje crveno-belih, ali da ga niko iz kluba nije kontaktirao.

"Čuo sam da se Crvena zvezda interesuje za mene, verovatno znaju da sam slobodan igrač, ali još me niko nije zvao tim povodom", iskren je napadač koji je pre dve sezone postigao 12 golova za Spartak u Jelen Superligi.

Mladi fudbaler nikada nije krio da je zvezdaš, što je istakao i ovaj put.

"Naravno da bi mi prijao poziv Zvezde i da bih voleo da do njega dođe. Pogotovo sada kada sam slobodan igrač", istakao je Despotović, podsećajući da su se crveno-beli, preciznije, tadašnji trener Aleksandar Janković, i pre godinu i po dana interesovali za njegov povratak u klub ali je ipak ostao u Spartaku.

Dobre partije u dresu Subotičana donele su mu odlazak u Belgiju, međutim, nije se naigrao u dresu Lokerena. Nastupao je u svega pet mečeva.

"Na moje neigranje u Belgiji uticale su neke nefudbalske stvari, na koje nisam mogao da utičem, jer nisu bile direktno vezane za mene. Na primer, u debitantskom meču protiv Genka ušao sam u 75. minutu, pri rezultatu 1:1, namestio sam gol za vođstvo i na kraju je bilo 3:1, ali posle te utakmice pet meseci sam proveo na tribinama...", prepričava Lozničanin svoju neuspelu epizodu u Lokerenu.

"Nadam se da će naredna sezona biti mnogo uspešnija, bilo da to bude u dresu Zvezde ili nekog drugog kluba. Treniram samostalno i pripremam se za nove izazove, a videćemo koji će oni biti", dodao je Despotović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC