• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Viđen" u Zvezdi, a potpisao za Čuku

Autor mondo.rs

Talentovani napadač Đorđe Despotović bio je u planovima crveno-belih, ali je odlučio da karijeru nastavi na Banovom brdu.

 "Viđen" u Zvezdi, a potpisao za Čuku Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Đorđe Despotović učio je fudbalske korake u Ljutice Bogdana, ali se ipak neće vratiti u Crvenu zvezdu. Iako su čelnici šampiona želeli da ga angažuju, mladi napadač odlučio je da nastavi karijeru u Čukaričkom.

Mladi reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda, prenosi "Sport", a razlog je - Crvena zvezda.

Stiže i Regan?

Poput Despotovića, u planu Crvene zvezde, ali i Ajaksa, je Obeng Regan, 20-godišnji igrač iz Gane, koji je ostavio velikog traga u Napretku. Dobro upućeni tvrde da nikog ne treba da iznenadi ako i on ovih dana potpiše za Čukarički.

 Naime, presudno u odluci da se preseli na Čukaricu je to što će klub sa klupe predvoditi Vladan Milojević, sa kojim je sarađivao dok je bio među crveno-belima.

"U Zvezdi sam dosta naučio, a velike zasluge za to ima trener Milojević koji me je trenirao dok sam bio u Ljutice Bogdana. Presudilo je to što je on šef stručnog štaba Čukaričkog i imam puno poverenje u njegov rad. Takođe, privuklo me je i iskustvo velikog broja mojih drugova i saigrača, a bitan faktor u povezivanju sa 'brđanima' je i moj menadžer Nikola Krmpotić. Sa druge strane iz Zvezde me niko nije ni kontaktirao", istakao je 22-godišnji napadač.

Despotović je bio član Spartaka iz Subotice, a zatim je otišao u Lokeren. Ta saradnja nije dugo potrajala.

"Posle dobrih partija u Subotici, u Lokerenu sam proveo samo godinu dana. Prekinuo sam saradnju jer nisam bio zadovoljan minutažom. Ugovor sam raskinuo godinu dana ranije, jer me više interesuje fudbal od novca", dodao je Despotović.

On ističe da je odabrao najbolje rešenje.

"Ubeđen sam da sam došao u najzdraviju sredinu u Srbiji. Pred nama je i evropski put i nemojte se iznenditi ako potpuno neplanirano uđemo u Ligu Evrope".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC