• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trijumfalno proslavljen 88. rođendan Borca!

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac pobjedom je proslavio svoj 88. rođendan! Slavlje "Velikana iz Platonove" uveličala je Istra iz Pule u prijateljskoj utakmici u Mrkonjić Gradu - 1:0 (1:0).

 Trijumfalno proslavljen 88. rođendan Borca! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Crveno-plavi tim je u petak poklonio pobjedu svojim navijačima na 88. godišnjicu postojanja!

Na stadionu "Luke" u Mrkonjić Gradu, izabranici Vinka Marinovića su savladali hrvatskog prvoligaša Istru iz Pule rezultatom 1:0 (1:0) iako je po prikazanoj igri pobjeda mogla biti i ubjedljivija.

Poslije početnog ispitavanja snaga, Borac je poveo već u 14. minutu poslije akcije Aleksandra Malbašića, koji je probio desnu stranu i dobro šutirao. Golman Istrana je uspio da ukroti njegov udarac, ali je na odbijenu loptu natrčao Aleksandar Subić i pospremio je u mrežu - 1:0.

Ekipa iz Pule nije čestito ni "šutnula" na gol Banjalučana tokom cijelog meča zahvaljujući odličnoj odbrani Borca, koja je na ovoj utakmici besprijekorno funkcionisala.

A napadači crveno-plavih su stvorili još nekoliko dobrih šansi pred golom hrvatskog tima, ali nisu bili precizni. Novopridošli Ivan Kostić je propustio priliku u 52. minutu, potom je odlično odbranio golman Istrana "bombu" Fedora Predragovića u 88, da bi tri minuta kasnije Stefan Dujaković pogodio spoljni dio mreže.

Sve u svemu, dobra provjera Borca za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, posebno ako se ima u vidu da je Istra u petoj nedjelji priprema, a Banjalučani u trećoj.

Nakon utakmice u izjavi za naš portal zadovoljstvo prikazanom partijom nije krio ni sportski direktor kluba sa Gradskog stadiona Slobodan Starčević.

"Dobro smo odigrali gotovo svih 90 minuta. Imali smo inicijativu, stvarali šanse i postigli jedan gol iako je trijumf mogao da bude i ubjedljiviji. Ali, opet obzirom da smo tek u trećoj sedmici priprema, a oni u petoj, možemo biti zadovoljni prikazanom igrom našeg tima", izjavio je Starčević za MONDO.

Obzirom da je danas veliki jubilej banjalučkog kluba i 88. rođendan, Starčević je pobjedu poklonio navijačima.

"Ovaj trijumf poklanjamo našem klubu i vjernim navijačima. Presrećni smo što smo dio jedne velike fudbalske priče kakvu nesumnjivo ima banjalučki Borac. Nadam se da ćemo u novoj sezoni upisati još mnogo pobjeda i donijeti mnogo radosti svima kojima je crveno-plava boja u srcu. Neka živi Borac još mnogo, mnogo godina", podvukao je sportski direktor Banjalučana i na kraju zaključio:

"A sad odosmo na večeru da proslavimo rođendan".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC