• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kahriman: Nisam s neba pao u Zvezdu

Autor mondo.rs

Iskusni golman potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Najavio da će dokazati da zaslužuje mesto na golu Zvezde, kao i da će biti podrška talentovanom Predragu Rajkoviću.

 Kahriman: Nisam s neba pao u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Višenedeljna dilema je otklonjena. Damir Kahriman (30) novi je golman Crvene zvezde i već od nedelje radiće sa ostatkom tima na pripremama u Čatežu.

U izjavi za "Večernje novosti", iskusni čuvar mreže potvrdio je da je stigao u Ljutice Bogdana kao slobodan igrač, nakon raskida saradnje sa ukrajinskom Tavrijom.

"Već dva puta sam bio na pragu Zvezde, ali je treća bila sreća. Želja da sarađujemo bila je obostrana i brzo smo se dogovorili. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju. Imali smo sjajnu saradnju još dok je bio predsednik FSS, a ja mladi reprezentativac. Terzić je čovek pun energije i siguran sam da pokreće dobre stvari za klub", izjavio je ex golman užičke Slobode, Javora, Zemuna, Vojvodine, Konjaspora, Rada i Javora.

Kahriman je najavio da će u novom klubu pokušati da dokaže svoj kvalitet, nagovešten dok je sa mladom nastupio na Evropskom prvenstvu 2007. i bio najbolji golman turnira. Ujedno će biti i konkurencija Predragu Rajkoviću, talentu od koga navijači Zvezde mnogo očekuju u budućnosti.

"Radujem se što Zvezda ima tako mladog i darovitog golmana. Jaka konkurencija je uvek najvažnija za golmana. Mene je stvorila kao igrača. Ko bude bolji, neka brani. Trudiću se da pokažem kvalitet i da nisam pao s neba ovde, već da posle reprezentativnog staža i igranja u jakoj ukrajinskoj ligi zaslužujem da budem u Zvezdi", objasnio je Kahriman.

Ekspedicija šampiona Srbije otputovala je petak u svoju pripremnu bazu u Čatež, u kojoj će boraviti do 14. jula. Za to vreme će odigrati dva test meča, protiv Slovenj Gradeca (8. jul) i Krke (12. jul).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC