• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Lazović vredi dva miliona evra!

Autor mondo.rs

Reprezentativni krilni fudbaler nije se dogovorio sa Standardom i taj transfer je "99,99 odsto" propao. Zvezdan Terzić: "Darko vredi dva miliona evra. Ponuda Standarda bila je potcenjivačka".

 ZVEZDA: Lazović vredi dva miliona evra! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Gde je sada leto 2012, kada je Red Bul iz Salcburga (nezvanično) nudio pet miliona evra za Darka Lazovića...

Jedan od najboljih fudbalera srpskog prvaka trebalo je da pređe u Standard iz Liježa za milion i po evra, ali je zbog odugovlačenja Belgijanaca prilikom ugovaranja ličnih Lazovićevih uslova, brzonogo krilo odlučilo da se zahvali na pokazanom interesovanju.

Klub ga je podržao u toj odluci, zato što planirano obeštećenje nije toliko da pravi veliku razliku u klupskoj kasi (Zvezda bi, po nekim računicama, imala "čistu" zaradu od oko 800.000 evra).

I Lazović i čelnici crveno-belih veruju da naredna ponuda iz inostranstva neće biti lošija od Standardove.

Na vest je ubrzo reagovao novi sportski direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

"Upravni odbor je odlučio da minimalna cena za Lazovića bude dva miliona evra i to je naša definitivna odluka", rekao je Terzić agenciji Beta.

On je istakao da je ponuda Standarda bila "potcenjivačka" i daLazović "ima mnogo veći kvalitet nego što ta cena pokazuje".

"Lazović je reprezentativac Srbije, najbolji igrač Zvezde. Žao nam je, jer smo hteli da mu izađemo u susret, ali s obzirom na to da je on najbolji igrač u Srbiji, nemam dilemu da će se pojaviti neka druga ponuda. Ako se pojavi neka koja odgovara i njemu i Zvezdi, nećemo mu smetati", naveo je Terzić.

Kada će stići ta nova ponuda i da li će je biti, ne može niko da predvidi. S obzirom na to da crveno-beli ovog leta ne mogu u kvalifikacije za evrotakmičenja, Lazović će imati priliku da se nametne na prijateljskim utakmicama sa stranim klubovima.

Prve dve na programu su sredinom ovog meseca, baš u Belgiji, protiv Genka i Mehelena.

Talentovanom igraču, koji se proletos vratio na teren posle povrede prednjeg ukrštenog ligamenta (pet golova i tri asistencije na 14 nastupa u Superligi), ugovor sa Zvezdom ističe kroz godinu dana.

Njegov dolazak u Terme Čatež, gde se ekipa u subotu preselila iz Beograda, planiran je za ponedeljak popodne.

Podsetimo da su na "Marakanu" u ovom prelaznom roku stigli Damir Kahriman (Tavrija), Đorđe Despotović (Lokeren), Predrag Đorđević (Javor) i Nenad Gavrić (Napredak), a otišli Dragan Mrđa (Ardija, Japan), Miloš Ninković, Boban Bajković, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar, Luka Milunović, Jovan Krneta...

Sve pomenute transakcije odrađene su bez obeštećenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC