• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski vjeruje u čudo protiv Maribora

Povreda Ivana Crnova poremetila je pripreme Zrinjskog za dvomeč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Maribora ali trener “plemića” Branko Karačić je optimista i vjeruje da njegova ekipa može da napravi čudo.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se 15. ili 16. jula u Mostaru "Pod Bijelim brijegom", a revanš je sadam dana kasnije na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru.

"Planove i raspoloženje kvari svakako ozljeda Crnova, koji bi nam bio od velike koristi. Nažalost, slomio je kost stopala i neće ga biti protiv Maribora, a vjerovatno ni na startu nove sezone u Premijer ligi. Gips mora nositi u naredne četiri sedmice", rekao je Karačić za “Nezavisne novine” i dodao:

"Ono što nas na drugoj strani veseli je zdravstveno stanje Ante Radeljića. On još od gradskog derbija u posljednjem kolu prošle sezone vuče povredu, ali od ponedjeljka će raditi s ostatkom ekipe".

Šampion BiH u sklopu priprema za novu sezonu remizirao je bez golova sa ekipom Tomislav, a potom je pobijedio hrvatskog prvoligaša Istru 2:1, te juče premijerligaša BiH, ekipu Travnika rezultatom 2:0.

"Zadovoljan sam onim što moji igrači pokazuju u test mečevima. Maribor je iskusna ekipa, kvalitetni su kao cjelina i favoriti su protiv nas. Međutim, ja sam sportista, lopta je okrugla i nadam se da možemo napraviti iznenađenje isto onako kao kad smo osvojili titulu u Premijer ligi BiH", rekao je Karačić.

Od kada je saznao ime protivnika, strateg Mostaraca pozabavio se i sakupljanjem što više informacija. Neke je potražio i od svog prijatelja Ante Čačića.

"On je vodio Maribor prošle sezone i dao mi je neke zanimljive podatke. Takođe, posavjetovao sam se i s još nekim ljudima iz Slovenije. Naša prednost u tom meču mogla bi, ako ništa drugo, biti ona psihološka, jer možemo puno više dobiti nego izgubiti", smatra Karačić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC