• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić odbio klupu Irana

Autor mondo.ba

Bivši, a možda i budući selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić potvrdio da je odbio posao prvog stratega selekcije Irana.

 Sušić odbio klupu Irana Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Iranski mediji su ovih dana pisali da je popularni Pape, kome je istekao ugovor sa Fudbalskim savezom BiH, zainteresovan da preuzme klupu njihovog nacionalnog tima.

Međutim, legendarni fudbaler i trener koji je odveo "zmajeve" na Mundijal u Brazilu je u izjavi za "Dnevni avaz" negirao te tvrdnje.

"To nije tačno. Istina je da su me zvala dva menadžera i nudila mi Iran, ali sam im rekao da me ne interesuje. A o ostalim ponudama ne mogu govoriti, jer prvo želim vidjeti šta će se desiti u pregovorima s FS BiH", rekao je Sušić.

Sarajevski dnevnik piše da Papetov ostanak na klupi BiH, generalno gledajući nije upitan, jer gotovo svi članovi Izvršnog odbora podržavaju njegov rad. Međutim, od visine plate koju će tražiti Sušić zavisi i hoće li predvoditi "zmajeve" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Na pitanje kakvi će biti njegovi zahtjevi FS BiH, Pape očekivano nije ponudio konkretan odgovor: "O svemu će se znati u ovih nekoliko dana. Šta god da se desi, za tri dana idem u Francusku zbog privatnih obaveza. Da li ću ići kao selektor BiH ili ne, ne znam", dodao je Pape.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC