• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Da Božović dođe i vrati se Kelhar!

Autor mondo.rs

Crveno-beli poslali ponudu napadaču Napretka, kao i slovenačkom štoperu koji ih je napustio po isteku ugovora, saznaje MONDO.

Rukovodstvo i stručni štab Crvene zvezde svakodnevno rade na formiranju novog tima, kadrog da ponovi uspeh iz prošle sezone i odbrani titulu, uprkos odlascima nekih važnih igrača.

Za sada su dovedeni Đorđe Despotović (napadač), Nenad Gavrić (vezista), Predrag Đorđević (deni bek) i Damir Kahriman (golman), a MONDO saznaje da je poslata ponuda za 29-godišnjeg napadača Napretka, Bojana Božovića.

Podsetimo, iz Kruševca su već stigli trener Nenad Lalatović i pomenuti Gavrić.

Božović je u Napredak došao prošle zime iz Bežanije i u devet utakmica je postigao četiri gola, od kojih jedan Partizanu u pobedi Kruševljana 2:0, koja se dogodila uoči "večitog derbija" i koja je bila možda i presudna u šampionskoj trci.

Ovaj fudbaler, rođen u Podgorici, 3. februara 1985, tokom karijere promenio je čak 10 klubova, igrajući u dva navrata za beogradski Hajduk s Liona i mađarski Honved.

Prošao je kroz omladinsku školu Budućnosti, ali je profesionalnu karijeru započeo u Komu. "Najzvučniji" klub za koji je nastupao je Serkl Briž, u kojem je bio od 2009. do 2011, s tim da je drugu sezonu proveo u rezervnom timu.

U Belgiji je bio saigrač sa Dejanom Kelharom, a MONDO saznaje da bi to moglo da se ponovi i naredne sezone.

Nezvanično, crveno-beli su uputili poziv slovenačkom štoperu da se vrati u klub i produži ugovor koji mu je nedavno istekao.

Kelhar je na "Marakani" proveo šest meseci i u tandemu sa Savom Pavićevićem držao odbranu, ali se po završetku sezone vratio u Sloveniju i počeo da traga za novim poslodavcima.

S obzirom da je već 8. jul, a da se ništa konkretno po tom pitanju nije dogodilo, možda bi Kelhar i mogao opet da se priključi doskorašnjim saigračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC