• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Po pobjedu i na "Pecari"

Autor mondo.ba

Fudbaleri Širokog Brijega protiv azerbejdžanske Gabale večeras od 20.30 časova na svojoj "Pecari" u revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope brane prednost od dva gola.

 Musa: Po pobjedu i na "Pecari" Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Široki Brijeg ima lijepu priliku da se plasira u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Hercegovci su u prvom meču u Azerbejdžanu golovima Brazilca Vagnera Santosa Laga slavili siguran trijumf 2:0, pa revanš na "Pecari" dočekuju sa velikom prednošću.

Strateg Širokobriježana Slaven Musa nada se da će njegov tim upisati pobjedu i u drugom susretu i na pravi način otvoriti novu sezonu pred domaćim navijačima.

"Želimo ne samo prolaz, već i novu pobjedu. Nastojaćemo pružiti još jednu dobru partiju i upisati novi trijumf, ali to ne znači da ćemo srljati. Prolaz je ipak na prvom mjestu", rekao je trener tima sa "Pecare" za "Nezavisne novine".

Za razliku od susreta u Gabali, u timu bh. predstavnika će biti dvije izmjene.

"U odnosu na prvi meč, bićemo lišeni pomoći Stipe Markovića, koji je zadobio povredu i ponovo će na teren početkom naredne sedmice. Za tim konkuriše prvi golman Antonio Soldo, koji je imao želudačnih problema i nije branio u Azerbejdžanu. Svi ostali su spremni i očekujem da ponovo pokažu ozbiljnost i kvalitet jer svi vrlo dobro znamo šta nam nosi ova utakmica", naglasio je Musa.

Na konferenciji za štampu uoči večerašnjeg meča, trener Gabale Dorinel Munteanu naglasio je da njegov tim ima veoma male šanse za prolaz.

"Pokušaćemo agresivnom i napadačkom igrom na 'Pecari' doći do pobjede", rekao je rumunski stručnjak, koji nije želio pričati o svom položaju na klupi tima iz Azerbejdžana u slučaju eventualnog neuspjeha.

Ukoliko izbori plasman u narednu fazu kvalifikacija drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja, Široki Brijeg će u drugom kolu igrati protiv Mlade Boleslav. Prvi meč igrao bi se u Češkoj 17. jula, dok je revanš sedam dana kasnije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC