• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dauda tužio Zvezdu

Autor mondo.rs

Napadač iz Nigerije posle isteka roka i dodatnih nekoliko dana za izmirenje obaveza odlučio da "presavije tabak" i preko arbitraže od crveno-belih dobije ono što mu sledi.

 Dauda tužio Zvezdu Izvor: MN PRESS

Dauda
Izvor: MN PRESS
Abiola Dauda, posle mnogo bure sa čelnicima Zvezde, odlučio je da krene sa klubom na pripreme u Sloveniju.

 Rok koji su pravni zastupnici dali crveno-belima da izmire obaveze prema nigerijskom napadaču, istekao je pa su rešili da "presaviju tabak".

Budući i da posle dodatnih nekoliko dana nisu došli do konačnog dogovora, Daudini advokati odlučili su da tuže klub Arbitraži Fudbalskog saveza Srbije, prenosi "Sport".

Crvena zvezda našla se u problemu jer trenutno u kasi nema 150.000 evra za uplatu Daudi, a upozorenja da je spreman da ih tuži, kao i ponuda da se smanji cifra ako pronađu zajednički dogovor, očigledno nisu dali rezultata.

Naime, Dauda i Zvezda su potpisali klauzulu u ugovoru po kojoj napadač može da napusti klub kao slobodan igrač, bez obeštećenja, ukoliko ne bude na vreme dobijao ugovorene zarade. Budući da ga je strpljenje izdalo, rešio je da iskoristi ono pšto stoji u ugovoru.

Nije tajna da Daudin menadžer Patrik Merk već pokušava da mu pronađe novi angažman u Turskoj ili Kini, ali ako on postane slobodan igrač veće su šanse da ga lakše završi.

Abiola Dauda, koji je u februaru 2013. stigao u Ljutice Bogdana i potpisao ugovor do leta 2015, u Sloveniji na pripremama nije dobio ni minut na dve kontrolne utakmice, tako će se vrlo brzo priključiti većoj grupi igrača koji su napustili ovog leta Crvenu zvezdu.

To su već učinili Ninković, Mrđa, Bajković, Kelhar i Pečnik.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC