• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kačar: Moramo da dobijemo Šveđane

Mladi reprezentativci Srbije bili su vidno razočarani poslije novog remija bez golova na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

 Kačar: Moramo da dobijemo Šveđane Izvor: MONDO

Bod iz meča sa Bjelorusijom je manje od onoga što se očekivalo i sada će o plasmanu u polufinale odlučivati posljednja utakmica, u kojoj će "orlići" morati da pobijede domaćina.

"Postoji velika razlika između ovih 0:0 i onih protiv Italijana, prije svega u igri. Pričali smo u svlačionici drugarski, šta treba ispraviti. Nas nekolicina iskusnijih ćemo ponovo razgovarati sa saigračima i onda protiv Švedske ostaviti srce na terenu. Računica je jednostavna, moramo da dobijemo domaćina", jasan je Gojko Kačar.

Miralem Sulejmani završio je utakmicu sa čalmom na glavi. Trud je bio tu, ali inspiracije nije bilo nigdje.

"Sigurno je da smo sve razočarali. Zato pozivam navijače da nas bodre u susretu sa Švedskom i pomognu nam da u direktnom duelu izborimo plasman u polufinale".

Bjelorusiju, sa kojom je Srbija odigrala 0:0, Šveđani su pobijedili rezultatom 5:1. Izgubili su od Italije, ali su stvorili dosta šansi...

"Dali smo sve od sebe, ali malo šta nam je išlo od noge. Mislim da se vidjelo koliko nam nedostaje povrijeđeni Filip Đorđević. Upravo takav tip igrača bio nam je potreban u obje utakmice na EP, a pogotovo sa Bjelorusijom", smatra Nenad Tomović.

Golman Željko Brkić i Nikola Petković takođe su konstatovali da ekipa nije imala svoj dan.

"Bjelorusiji svaka čast, mislim da je ovo za njih odličan rezultat poslije teškog poraza od Švedske. Vidjelo se da smo kvalitetniji tim, ali to u fudbalu nije uvijek dovoljno za pobjedu. Preostaje nam da protiv Švedske pokažemo koliko vrijedimo".

"Ušli smo dosta slabo u utakmicu, bili smo pomalo mrtvi, a ne znam iz kog razloga. Uprkos tome smo imali ubjedljivo veći posjed lopte, međutim, ne ide uvijek sve kako ti hoćeš. Ostaje nam da analiziramo greške i protiv Švedske zaigramo mnogo bolje".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC