• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "pali motore"

Fudbalski klub Borac počeo je pripreme za novu seznu.

 Borac "pali motore" Izvor: MONDO

U novu sezonu Banjalučani ulaze sa novim trenerom. Velimir Stojnić je na klupi zamijenio Vladu Jagodića. Borac će u Banjaluci ostati do 28. juna kada će ekipa otići na dvonedjeljne pripreme na Zlatibor. Novi trener Stojnić odlično poznaje ekipu jer je većinu igrača trenirao u kadetskoj i juniorskoj ekipi te reprezentaciji BiH.


"To je jedan idealana spoj mladosti i iskustva. Imamo mladog Grahovca sa 17 godina te Ljubojevića i Jandrića starije koji će povući svojim iskustvom. Sad je na meni da napravim dobru atmosferu, hijerarhiju poštovanja prema radnim obavezama", rekao je trener Stojnić na početku priprema.

Od novih igrača na prozivci su bili Duško Sakan i Leonid Ćorić koji su već potpisali ugovore, dok će Aleksandar Railić , Marko Mazalica i Siniša Gagula boraviti na probi. Klub su napustili Zoran Deket, Miroslav Rikanović i Nikola Kolarov dok je Bojan Puzigaća u potrazi za angažmanom. Do 25 juna očekuje se još nekoliko pojačanja sa kojima će se Borac upustiti u borbu za Evropu
" Najbitnije je da smo ostali u identičnom sastavu 90 posto igrača je to tako da očekujem da nastavimo sa dobrim rezultatima i naredne sezone i da budemo bolji", rekao je kapiten Borca Darko Ljubojević

Dodatni problem za Borac je činjenica da će zbog incidenta na meču sa Slavijom, prve tri utakmice igrati pred praznim tribinama. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC