• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (MLADI): Đorić ljut, Bekvalac optimista

Pred mladom reprezentacijom Srbije i selektorom Slobodanom Krčmarevićem su tri duga dana do odlučujuće utakmice sa Švedskom.

 EP (MLADI): Đorić ljut, Bekvalac optimista Izvor: MONDO

Samo pobjeda vodi u polufinale Evropskog prvenstva, a pitanje je kakvu formulu Krčmarević može da izmozga, jer se u duelu sa Bjelorusijom jasno vidjelo da nedostatak rasnog centarfora predstavlja tešku boljku "orlića".

Treneri koji u dnevnoj štampi komentarišu nastupe srpskog tima na EP, ponudili su različita viđenja aktuelnog trenutka i dosadašnjih igara.

"Mnogo sam očekivao od ove reprezentacije i toliko sam razočaran da nemam šta da kažem. Da li je moguće da odigramo toliko slabo", zapitao se Milovan Đorić u kolumni dnevnog lista "Sport".

"Za 90 minuta nismo napravili iole ozbiljnu šansu i to je za svaku kritiku. Bez ijedne svijetle tačke u timu nismo ni mogli više od remija. Ne znam šta je po sredi, ali ličili smo na lokalni tim, a ne na selekciju koja je posljednjih godina među četiri najbolje u Evropi u svom uzrastu".

Popularni "Bata Đora" dodao je da je skeptik po pitanju pozitivnog rezultata u susretu sa Šveđanima i da za pobjedu "mora sve da se promijeni iz korjena". Nije rekao kako...

Nekadašnji strateg Vojvodine i OFK Beograda, Dragoljub Bekvalac, u izjavi za "Alo!" vidi stvari mnogo svijetlijim očima.

"Nismo dali gol, ali nismo ga ni primili. Ne brinem se, mislim da smo kvalitetniji od Švedske i vjerujem da ćemo pobijediti. Vjerujem i da je ovo možda i najbolja mlada reprezentacija koju smo imali u posljednje vrijeme".

Bekvalac smatra da se problem Srbije nalazi u tome što "Fejsa i Smiljanić ne mogu da igraju zajedno" i što  nedostaju povrijeđeni Đorđević i Matić.

Selektor univerzitetske selekcije Branko Vukašinović smatra da su  Bjelorusi "uštopovali" Srbiju čestim prekidima igre.

"Suočili smo se sa timom koji nije mnogo polagao na napad. Bjelorusi su protiv Šveđana napravili devet faulova i primili pet golova. Protiv nas su insistirali na prekidima, tako da smo izgubili pas-igru", prenosi "Sportski žurnal".

Vukašinović ističe da će  protiv Švedske u utorak Srbija morati da igra "ofanzivnije i rizičnije u odnosu na prethodne dvije utakmice".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC