• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Vošo, nazad na pripreme!

Autor mondo.rs

Vojvodina razbijena u Slovačkoj! Trenčin je pobedio 4:0 i praktično izbacio iz kvalifikacija za Ligu Evrope već na startu takmičenja.

 LE: Vošo, nazad na pripreme! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prošle godine su obradovali Srbiju i pokazali "večitima" kako se igra fudbal u Evropi. Ove sezone su se obrukali već u prvom takmičarskom meču.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u Slovačkoj, od Trenčina, čak i završili utakmicu sa igračem manje, jer je rezervista Marko Živković posle osam minuta na terenu (u 66) odlučio da sam deli pravdu, pesnicom.

TRENČIN - VOJVODINA 4:0 (1:0)

Tim Zorana Džimija Marića sam je sebi vezao i noge i ruke pred revanš, koji će biti odigran za sedam dana na "Karađorđu". Bez ikakve šanse da ugroze domaćina, Novosađani su gledali kako Mozes Simon postiže het-trik, a Žairo u 72. minutu i četvrti put matira Milana Jovanića.

Od driblinga Simona ispred zbunjenog Puškarića u 19. minutu i prvog gola domaćih do poslednjih 15 minuta meča, stekao se utisak da domaći mogu da dođu do peterca "lala" kada god to požele.

Da u poslednjih 15 minuta nisu stali, razlika bi bila veća, a obrazi gostiju crveniji. Ipak, igrači Trenčina zadovoljili su se sa prednošću od četiri pogotka i lepom igrom pred svojim navijačima.

Pred njima je rasterećen put u Novi Sad, a pred Vojvodinom nastavak priprema, bez iluzija o ponavljanju prošlosezonske uspešne epizode.

TRENČIN: Volesak, Ramon, Klesčik, Čoglej, Kubik, Baez (od 85' Rundić), Holubek, Mišak (od 69' Hajradinović) Lobotka, Žairo (od 79' Mondek).

VOJVODINA: Jovanić, Pekarić, Nastić, Babić, Alivodić, Puškarić (od 58' Živković), Poletanović, Radoja, Ivanić, Makarić (od 57' Stojanović), Veselinović (od 80' Popara)

GOLOVI: Simon u 20', 53', 60' i Žairo u 72. minutu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC