• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda opet nerešeno, Lalatović "vidi" tim

Autor mondo.rs

Crveno-beli odigrali još jednu utakmicu bez pobednika u Belgiji, protiv Mehelena 1:1. Strelac Darko Lazović. Nazire se sastav na koji Nenad Lalatović računa.

 Zvezda opet nerešeno, Lalatović "vidi" tim Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred skautima belgijskih klubova, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i drugi kontrolni meč u toj zemlji bez pobednika.

U duelu sa ekipom svog nekadašnjeg šefa Aleksandra Jankovića, šampion Srbije remizirao je, pogotkom Darka Lazovića u 50. minutu. Domaćin je poveo u 31, golom srpskog defanzivca Miloša Kosanovića iz slobodnog udarca.

MEHELEN - CRVENA ZVEZDA 1:1(1:0)

Iako su pripreme u punom jeku i iako je sasvim moguće da u klub dođe još igrača, trener Beograđana Nenad Lalatović nagovestio je na koje igrače od trenutne "ponude" najozbiljnije računa.

Mladi šef struke crveno-belih poslao je na teren isti tim koji se pre tri dana suprostavio Genku. Naravno, bez golmana Predraga Rajkovića, koji je u subotu sa U-19 reprezentacijom počeo odbranu titule na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Njegovo mesto zauzeo je iskusniji čuvar mreže, Damir Kahriman.

Zvezda je meč počela u sastavu: Kahriman, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Gavrić, Lazović, Rakić. Prvu izmenu Lalatović je izveo u 75. minutu, kada je na teren poslao Gorana Gogića umesto Aleksandra Kovačevića, a do kraja je ubacio i Đorđa Despotovića (umesto Rakića), Stefana Đorđevića (umesto Mijailovića) i Nikolu Karaklajića (umesto Lazovića).

Na zadovoljstvo crveno-belih, njihov najbolji igrač Darko Lazović postigao je gol i iskoristio priliku da se nametne skautima. On je već bio pred odlaskom iz Zvezde ovog leta, ali je klub razjasnio da ga neće puštati za manje od dva miliona evra.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC