• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Ko nije nasmejan, neka dođe po ispisnicu!

Autor mondo.rs

"Igrač Zvezde će uvek imati da jede, da popije piće s devojkom, da se lepo obuče i uplati časove engleskog. Namrštena lica neću da gledam", kaže sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 Terzić: Ko nije nasmejan, neka dođe po ispisnicu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Jedna od vesti dana u ponedeljak bila je ta da je između sportskog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i igrača bilo varnica tokom sastanka na kojem je ekipa tražila odgovor na pitanje:

"Gde je naš novac?"

Kasnije u ponedeljak, Terzić je reagovao na ove tvrdnje.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti...

"Naduvana priča. Nije bilo sukoba. Imali smo razgovor gde im je jasno rečeno kako ćemo funkcionisati u narednom periodu. Ne mogu igrači da vode klub. Mora se napraviti sistem, mora se znati ko šta radi i ko za šta odgovara. Klub se organizaciono mora podići na viši nivo".

"Igrači su u prethodnom periodu bili malkice raspušteni. Imali smo normalan sastanak na kojem sam od igrača tražio disciplinu u radu i ispunjavanje svojih obaveza i kada para nema. Ko nije spreman da dolazi na treninge Crvene zvezde sa osmehom na licu neka dođe po ispisnicu i ide tamo gde mu je bolje".

"Zvezda ne može biti klub gde će se igrači obogatiti, nego izlog i odskočna daska za dalju karijeru gde će se kasnije svi naplatiti. Ovo do sada je bilo rasipanje, mnogi su imali veće ugovore nego da igraju u inostranstvu. Igrači moraju biti svesni da igraju u klubu koji je dužan 50 miliona evra i koji ima mnogo egzistencijalnih problema. Ali, rešavaćemo i te probleme, zato smo ovde, samo mi je potrebno vreme".

"Neću nikome da obećavam velike ugovore koji se ne mogu ispuniti. Dosadašnje ugovore nekolicine igrača ćemo spustiti na maksimum 120.000 evra godišnje, a talentovani igrači koje dovodimo neće imati vise od 60.000 evra godišnje. Neću da obećavam ono što ne mogu da ispunim. Ovo do sada je bilo iživljavanje. Ali, ja ne mogu za 25 dana da ispravim ono sto je urušavano godinama".

"Tražim strpljenje. Crvena zvezda je velikan uvek, i uvek ti više daje nego što ti duguje u finansijskom smislu. Uvek će igrači u Zvezdi imati dovoljno za kvalitetnu ishranu, da izađu na piće sa devojkom, da se lepo obuku, da kupe kopačke i plate časove engleskog jezika".

"Necu dozvoliti namrštena lica na treningu Crvene zvezde, niti da igrači sebi daju za pravo da se izdignu iznad kluba, ma u kakvim problemima Zvezda bila. Neću dozvoliti da iko ruši sistem. Ko to ne može da ispoštuje neka kaže i prijateljski ćemo se rastati. Treba nam pozitivna energija i mnogo odricanja da bi osvojili titulu. A osvojićemo je!!!"

"Sve je pod kontrolom. Pozdrav", napisao je Terzić u izjavi datoj medijima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC