• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se vraća u Sloveniju sa 23 igrača

Autor mondo.rs

Prvotimci i stručni štab crveno-belih opet odlaze u Terme Čatež. "Potrebna još četiri pojačanja", kaže Lalatović.

Posle izleta u Belgiju i prijateljskih utakmica sa Genkom i Mehelenom (obe završene 1:1), fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u Sloveniju i svoju bazu Terme Čatež, gde će boraviti do 30. jula.

Za sada, crveno-beli imaju ugovorene tri provere, protiv Vašaša (25. jula), Krškog (28.7) i Hanovera (29.7), a postoji mogućnost da posle otkazanog duela sa Olimpikom iz Marseja ekipa Nenada Lalatovića produži ostanak u Sloveniji za koji dan da bi imala još jedan test sa kvalitetnim rivalom.

"Trebalo bi da generalna proba bude sa Genčlebirligijem, 2. avgusta", otkrio je trener crveno-belih novinarima uoči puta u Sloveniju.

Na završnu fazu priprema za predstojeću sezonu putuje 23 igrača:

Golmani: Damir Kahriman, Filip Manojlović i Marko Trkulja;

Odbrambeni igrači: Marko Petković, Nikola Mijailović, Savo Pavićević, Marko Marinković, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Predrag Đorđević i Stefan Đorđević;

Vezni igrači: Nenad Milijaš, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Dušan Živković, Nikola Karaklajić, Nenad Gavrić, Milan Jokić, Darko Lazović i Nemanja Ahčin;

Napadači: Ifeani Onjilo, Đorđe Despotović i Đorđe Rakić.

U međuvremenu, od bitnijih prvotimaca, ekipu je napustio Abiola Dauda koji bi trebalo da uskoro i zvanicno postane član holandskog Vitesea, dok je trener Lalatović otpisao Peruanca Migela Arauha, dok su odsutni i omladinski reprezentativci Srbije zbog učešća na EP u Mađarskoj.

"Potrebna su nam još četiri pojačanja, pošto su otišla sedmorica prvotimaca koji su značajno uticali u osvajanju titule", rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba crveno-belih dodao je da priči o verbalnom sukobu igrača i sportskog direktora Zvezdana Terzića ne bi trebalo davati veliku pažnju.

"To je više naduvana priča i ne bih joj davao na važnosti. Nije bilo svađe, već se diskutovalo... Običan sastanak", tvrdi Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC