• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači podeljeni oko Bosančića, on čeka

Autor mondo.rs

Crvena zvezda i Miloš Bosančić nemaju dilemu da li žele saradnju. Jedina dilema koja postoji je kako će bivši igrač Partizana, a osvedočeni navijač Crvene zvezde, biti primljen od strane uskog kruga Delija.

 Navijači podeljeni oko Bosančića, on čeka Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nekoliko dana unazad rukovodstvo Crvene zvezde nalazi se u veoma neprijatnoj situaciji, razapeto između očigledne potrebe za kreacijom u igri, kakvu Miloš Bosančić donosi sa sobom, zbog čega je i najveća želja trenera Nenada Lalatovića, ali i bojazani da bi takav transfer mogao da ima i negativne posledice ukoliko bi navijači sa severne tribine, ipak, odlučili da mu zvižde.

Ne sluteći da bi to mogla da bude prepreka na putu ka ostvarenju njegovih, kako kaže, "dečačkih snova", Bosančić je prošle nedelje inicirao raskid ugovora sa svojim klubom u Južnoj Koreji, šest meseci pre isteka, da bi oslobodio Crvenu zvezdu i pregovora i plaćanja obeštećenja.

Međutim, od tada ovaj transfer stoji na "stend baju".


Da je protivljenje dela Delija u pitanju više nije tajna u Beogradu, a ni među samim navijačima Crvene zvezde, koji su u međuvremenu glasali u anketi na navijačkom portalu "Red star Belgrade" i ogroman procenat njih izjasnio se da nema ništa protiv dolaska Bosančića.

Inače, ofanzivni vezni fudbaler u bar pet intervjua u životu, ako ne i više, istakao je da je od malena vatreni navijač Zvezde. Šta više, kruži priča o tome da je njegova kratka epizoda u Partizanu završena tako što je "uhvaćen" da pušta Zvezdine pesme u karantinu u Zemunelu.

MONDO saznaje da je to drugi fudbaler koji je bio u vrhu liste želja Lalatovića ovog leta, a koji nema "dozvolu" Delija da dođe. Prvi je Stefan Babović, koji je stopiran i prošlog leta, uz poruku da će biti prekinuto njegovo predstavljanje u Medija centru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC