• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosančić za MONDO: Stižem na "Marakanu" 9. avgusta

Autor mondo.rs

Razgovarali smo sa Milošem Bosančićem posle informacije da je deo navijača protiv njegovog dolaska u Crvenu zvezdu.

Miloš Bosančić provodi dane u Rumi, trenira sam sa sobom i čeka da ga neko pozove iz Crvene zvezde i kaže: "Zakazali smo ti promociju na stadionu, pakuj se i dolazi".

Ali, dani prolaze, a takvog poziva (još) nema.

Razlog je pomalo bizaran. Jednostavno, deo navijača Crvene zvezde protivi se dolasku Bosančića u klub zbog toga što je u prošlosti nastupao za Partizan, iako ofanzivni vezista nikada nije krio da je navijač Zvezde od malena i da mu je san da zaigra u crveno-belom dresu.


"Glupo mi je više da ponavljam tu priču, valjda je svima jasno za koga navijam", rekao je Bosančić na početku razgovora za MONDO.

Njega smo telefonskim putem našli u utorak u Rumi, gde se odmara sa porodicom. I čeka.

"U Rumi sam, odmaram se, treniram i čekam. Malo sam zbunjen zbog cele situacije, jer sam zbog prelaska u Crvenu zvezdu na svoju štetu raskinuo ugovor u Južnoj Koreji, svesno odustao od zagarantovane sume do kraja ugovora, potom su se pojavile i neke ponude iz Evrope i sve sam ih odbio, jer nisam računao da će stvar otići u ovom smeru. Nadam se da nije kasno i da će sve biti u redu, jer je to moja velika želja, da igram u Zvezdi", dodaje Bosančić, koji je, bez da smo ga i pitali, imao poruku za navijače.

"Ljudi, ja 9. avgusta (star prvenstva, prim. aut) dolazim na 'Marakanu', da li kao navijač ili kao fudbaler... To ne odlučujem ja. Znam samo da ću biti tu, uz Zvezdu".

Ipak, postoji li razlog da se čeka do 9. avgusta?

"Ne postoji. Znam i ja da mi vreme prolazi i da mi je, realno, mesto sa ostalim igračima na pripremama, svaki trening s njima bio bi mi dragocen i jedva čekam da do toga dođe. Čitao sam tekstove u medijima, preneli su mi i ljudi iz kluba da je trener Nenad Lalatović zainteresovan za mene, da me vidi u postavi. Raduje me to, čuo sam o njemu samo najbolje. Nismo još razgovarali, ali verujte da bih ga pozvao iste sekunde kada bi mi rekli da sam postao igrač Zvezde", pomalo smušenim tonom priča Bosančić, kojem verovatno najteže pada cela situacija koja je svojstvena, izgleda, samo srpskom fudbalu.

Bosančić ima 26 godina, počeo je da trenira fudbal u Crvenoj zvezdi, ali ga je put odveo u Partizan, gde je nastupao za Teleoptik, pa bio pozajmljivan Boavisti i OFK Beogradu, pre nego što je odigrao 19 utakmica u crno-belom dresu. Postoji nekoliko teorija zbog čega je 2008. godine morao da ode u Čukarički, a jedna od njih kaže da nigde i ni pred kim nije krio za koga navija.

Posle sezone u Čuki otišao je u Slovan Liberec, pa Gžengnam u Južnoj Koreji, gde je bio strelac nekoliko spektakularnih golova.

Da li je sledeći klub Crvena zvezda? Ako pitate njega, jeste.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC