• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza za MONDO: Bosančić je za Zvezdino dobro!

Autor mondo.rs

Potpredsednik Crvene zvezde najavio je da će u narednim danima obaviti razgovore i sa saradnicima i sa navijačima oko problema koji se javio kod transfera Miloša Bosančića.

 Kokeza za MONDO: Bosančić je za Zvezdino dobro! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prošao je još jedan dan, a Miloš Bosančić nije promovisan na "Marakani".

Iako je igrač u razgovoru za MONDO poručio da 9. avgusta svakako dolazi na utakmicu Crvena zvezda - Radnički Niš, bilo kao fudbaler ili kao navijač crveno-belih, stvari nisu "legle" kada je protivljenje najužeg kruga Delija u pitanju.

Konkretno, naš portal saznaje da je u sredu u toku dana bilo neformalnih razgovora dela rukovodstva Zvezde sa jednim brojem navijača i da nije došlo do približavanja stavova.

Potpredsednik kluba, Slaviša Kokeza, koji je boravio u Mađarskoj i gledao utakmicu Srbija - Nemačka na Evropskom prvenstvu za omladince, u razgovoru za naš portal potvrdio je da nije došlo do približavanja stavova na relaciji klub - vođe navijača, ali i da to ne znači da je transfer propao.

Kokeza kaže da je Bosančić, na neki način, bio jedino realno pojačanje na poziciji koja je deficitarna i da bi Zvezda mnogo izgubila kada ne bi iskoristila ovu priliku.

"U razgovoru sa trenerom Lalatovićem, Terziću i meni rečeno je da su ekipi, za borbu za titulu, potrebna najmanje dva pojačanja u veznom redu, iz kruga Regan, Krunić i Bosančić", počeo je priču Kokeza od samog početka.

"S obzirom na to je Crvena zvezda u teškoj finansijskoj situaciji, Regan je odmah otpao, jer je Napredak tražio pola miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje. Bilo je jasno da on pod tim uslovima ne može da dođe, tako da smo se okrenuli Kruniću i Bosančiću".

"BOSANČIĆ DOLAZI ZBOG FUDBALSKIH RAZLOGA"

Trener Nenad Lalatović, u razgovoru sa Upravom, istakao je da Bosančića traži isključivo iz fudbalskih razloga, jer je svestan njegovih kvaliteta, kao i da bi bilo dobro da se što pre pojavi na pripremama, kako bi bio fizički spreman za prvo kolo.

Kokeza je nastavio.

"Krunić u ovom trenutku nije realna opcija za naš klub, pa smo se skoncentrisali na pregovore sa Bosančićem. On je slobodan igrač, koji bi nas koštao nula dinara i koji je pristao da igra za veoma skromnu platu u poređenju sa onom koju je primao u inostranstvu. Prema rečima trenera, dobili bismo veliko pojačanje, potrebno ekipi da ojača, i na kraju, ali ne i najmanje važno, došao bi igrač sa 26 godina na kojem bi Zvezda u jednom trenutku sigurno zaradila novac, a to nam je takođe bitna stavka prilikom svakog transfera".

Kokeza je napomenuo da je, iz svih tih razloga, Bosančić igrač od kojeg bi Crvena zvezda, koja bi trebalo da je iznad svih, svakako imala mnogo koristi.

"Ostalo je da vidimo samo možemo li da usaglasimo naše stavove unutar kluba, tu mislim pre svega na rukovodstvo i navijače. Lično, mislim da je u interesu Crvene zvezde da on dođe na 'Marakanu', ali ne odlučujem samostalno o tome i zato ću, čim se vratim u Beograd, održati sastanke i sa kolegama iz Uprave i sa navijačima. Iskreno se nadam da ćemo približiti stavove i u narednih dan ili dva doneti odluku koja je, ponavljam, u interesu kluba", poručio je Kokeza na kraju razgovora za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC