• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dauda potpisao za "Čelsi B"!

Autor mondo.rs

Uroš Đurđević i Abiola Dauda igraće naredne sezone zajedno. Zvezdi lepo obeštećenje...

 Dauda potpisao za "Čelsi B"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Abiola Dauda potpisao je za holandski Vitese, koji poslednjih nekoliko sezona služi i kao neka vrsta filijale engleskom Čelsiju.

I ove, kao i prethodnih, u Viteseu igra veliki broj igrača Čelsija (Valas, Bertrand Traore, Žoao Rodrigez), ali bivšeg napadača Crvene zvezde u Arnemu sačekaće i nesuđeni napadač Crvene zvezde, nekada dete tog kluba, Uroš Đurđević.

Dauda je sa Viteseom potpisao ugovor nakon što je pristao da povuče tužbu podnetu protiv Crvene zvezde. Na taj način, Zvezda je zaradila novac od ovog transfera, nezvanično pola miliona evra, međutim, oko 25 odsto od te sume odlazi menadžerima i zastupnicima nigerijskog fudbalera.

Ako se sračuna i da je Dauda oprostio Zvezdi oko polovinu sume koja mu se duguje (150.000 evra), zaključak je da je Zvezda zaradila oko 450 hiljada evra na ovom transferu.

Jesenas, Uprava kluba odbila je ponudu Genčlerbirligija od 800.000 evra, jer je prvobitan cilj bila titula prvaka, u kojoj je Dauda učestvovao kao drugi strelac kluba, sve dok u finišu sezone nije povredio koleno.

Blizu odlaska sa "Marakane" su i Đorđe Rakić, koji je u pregovorima sa Genkom i na kojem bi crveno-beli mogli da zarade milion, kao i Darko Lazović koji navodno ima ponudu Benfike, a obeštećenje iznosi dva miliona evra. S tim novcem, Zvezda bi rešila problem licenciranja za sezonu 2014/15.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC