• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dolazi Advokat, a šta je sa Drulovićem?

Autor mondo.rs

FSS nama poverenje u selektora kojem je na kraju 2013. dodelio priznanje za trenera godine. Advokat sa platom kao Đukić i Mihajlović. Antić i dalje apsolutni rekorder.

 Dolazi Advokat, a šta je sa Drulovićem? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izvesno je da će Dik Advokat preuzeti fudbalsku reprezentaciju Srbije i sa njom pokušati da se domogne Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine.

Šta će biti sa Ljubinkom Drulovićem?

Dosadašnjim v.d. selektora, koji je nameravao da na tom mestu ostane i u kvalifikacijama, ali čelnici Fudbalskog saveza Srbije očigledno nisu tako mislili. Nisu imali poverenje u trenera mlađe generacije, iako je pre godinu dana sa omladincima pokorio Evropu, a zbog tog uspeha bio nagrađen od FSS priznanjem za trenera godine.

Drulović ne želi da ostane u stručnom štabu novog selektora. Želja mu je da nastavi samostalno da radi i da pronađe angažman u reprezentaciji sa višim ambicijama, kao što je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Razgovaraćemo sa Drulovićem", kratko odgovara predsednik FSS Tomislav Karadžić za "Sport".

Prema dogovoru FSS i holandskog stručnjaka, Advokat će imati pravo na jednog saradnika po svojoj želji, dok će ostale birati FSS. To praktično znači da Drulović ima zagarantovan posao na klupi "orlova", ali kao asistent.

Predsednik srpske kuće fudbala rekao je da će plata novog selektora biti daleko skromnija od one koju je imao Radomir Antić.

,"Advokat će moći da računa na oko 250.000 do 300.000 evra godišnje, plus bonusi za plasman na EP. To je tri puta manje od onoga što je imao Antić, a u ravni sa ugovorom Miroslava Đukića i Siniše Mihajlovića", podsetio je Karadžić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC