• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sulejmani: Svako svoj posao i pobijedićemo

"Ne osjećam pritisak. Važno je da svako od nas u meču protiv Švedske radi samo ono što najbolje zna i uspjeh će doći sam po sebi".

 Sulejmani: Svako svoj posao i pobijedićemo  Izvor: MONDO

Miralem Sulejmani, jedan od predvodnika ove generacije "orlića", siguran je da će tim Srbije u duelu posljednjeg kola A grupe sa Švedskom pokazati pravo lice, pobijediti i po četvrti put uzastopno pronaći put do polufinala EP.

"U utorak igramo važan meč za našu zemlju. Sami odlučujemo o svojoj sudbini i uvjeren sam da ćemo u taj susret ući koncentrisani i odgovorni. Švedska je do sada pokazala dosta vrlina, ali i neke mane. Vjerujem u našu pobjedu i plasman u polufinale", izjavio je Sulejmani.

Krilni igrač, koji spada među najbolje u Evropi u svom uzrastu, podsjetio je da je ova ekipa imala težak put kroz kvalifikacije i da je odigrala odlično uvijek kada je to bilo neophodno.

"Bilo bi lijepo da slavimo, makar i sa jednim golom razlike. Šveđani imaju dobru odbranu ali mislim da ćemo uz pomoć još jednog napadača pronaći put do njihove mreže", naveo je Sulejmani, kojem očigledno nije odgovarala uloga klasičnog napadača u prethodnim utakmicama na EP.

On je rekao da se ne plaši meča odluke za plasman među četiri u Evropi, pošto je u svojoj kratkoj karijeri odigrao mnogo utakmica pod pritiskom za Ajaks iz Amsterdama.

"Ne osjećam pritisak, pošto imam iskustvo iz kluba. Važno je da svako od nas u meču protiv Švedske radi samo ono što najbolje zna i uspjeh će doći sam po sebi", rekao je Sulejmani.

Za talentovanog srpskog fudbalera vlada veliko interesovanje u Švedskoj i on sa pravom uživa status zvezde tima. Sulejmani je, uz Gojka Kačara i Zorana Tošića, najčešća meta stranih novinara koji prate šampionat u Švedskoj.

Mlada reprezentacija Srbije mora da pobijedi domaćina, koji ima jedan bod više, kako bi obezbijedila mjesto u polufinalu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC