• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Zvezde za neuspelu opkladu

Lalatović na treningu podelio ekipu na "crvene" i "žute". Novinari izabrali svoje favorite, ali pobednika nije bilo... Nikola Mijailović majstorskim potezom doneo remi.

Prvotimci Crvene zvezde koji će u utorak igrati protiv Hanovera, u ponedeljak prepodne imali su lagan trening, dok su ostali igrači odmarali za prijateljski duel protiv Krškog.

Trener Nenad Lalatović podelio je igrače u dva tima, koje su izabrali kapiten Nenad Milijaš i njegov zamenik Nikola Mijailović i usledio je meč na skraćenom terenu.

Za "crvene" su igrali Mijailović, Petković, Kovačević, Gavrić, Pečnik i Rakić, a za "žute" Pavićević, Planić, Milijaš, Savićević, Lazović i Bosančić, dok su se golmani Kahriman, Trkulja i Manojlović menjali. Grupa novinara koja izveštava sa priprema crveno-belih u Termama Čatež odmah je izabrala svoje favorite i "pala" je opklada u piće.

Izveštač Monda izabrao je "žute", mada je jedan od kolega primetio da su oni jači po imenima, a da su "crveni veći takmičari". Ispostavilo se da je bio u pravu!

Igrači predvođeni Nikolom Mijailovićem vodili su posle prvog dela 5:4, ali je usledio preokret na početku drugog poluvremena (5:7).

"Igrajte, bre, fudbal!", povikao je Mijailović posle gola Vukana Savićevića.

U prvi mah, činilo se da to nije "trglo" njegovu ekipu, ali je ubrzo Rakić smanjio zaostatak, a onda u poslednjim sekundama utakmice Mijailović sjajnim potezom – okrenut leđima golu, petom, poslao loptu kroz noge mladog Filipa Manojlovića za izjednačenje.

Ništa od pića, ali pokazalo se da su i jedna i druga grupa novinara dobro procenile.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC