• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne mogu navijači da vode Zvezdu"

Autor mondo.rs

Funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio kako je doveden Miloš Bosančić uprkos protivljenju dela navijača. "Delije su odlučile da budu 'neutralne' kad je reč o Bosančiću", kaže Terzić.

Dogovor sa Milošem Bosančićem umalo nije propao kada je 26-godišnji vezista trebalo da i zvanično postane igrač Crvene zvezde.

Najvatrenijim navijačima crveno-belih zasmetala je činjenica da je ovaj ofanzivni vezista ponikao u Partizanu i da je na početku karijere odigrao nekoliko mečeva za prvi tim "večitog rivala".

Kao slobodan igrač, pošto je već bio raskinuo ugovor sa južnokorejskim Gjongnamom, Bosančić je, ipak, angažovan posle nekoliko dana neizvesnosti, a Zvezdan Terzić je objasnio kako je došlo do toga.

"Navijači ne mogu da vode klub, a i jasno su nam stavili do znanja da nemaju nameru to da čine. Ja sam im u razgovoru poručio da i mi ne želimo donosimo odluke koji su u suprotnosti sa njihovim stavovima. Imamo previše problema da bismo se sad svađali zbog jednog igrača. Ne smemo to da radimo. To sam rekao i njima i sebi".

Terzić je potom istakao da Delije nemaju ništa protiv Bosančića lično i dodaje da Bosančić ne bi bio ni doveden, da je "ranije znao" za principe navijača.

"Nisu oni bili protiv Bosančića kao Bosančića. Oni imaju stavove i prinicipe koje poštujemo i da smo za njih znali, ne bismo ulazili u priču oko Bosančića, ali saznao sam kada je dogovor sa 'Bosketom' već bio napravljen. Četiri dana smo potrošili u razgovoru sa njima i na kraju je njihov stav bio da nisu za, ali neće biti ni protiv Bosančićevog dolaska. Odlučili su da budu neutralni. Da su bili decidirano protiv, ja ne bih bio za dolazak Bosančića. Drago mi je što je napravljen kompromis i oni su napravili ustupak. Boske je potreban Zvezdi... Ovo je bio 'leks specijalist', jer on nije prepoznatljiv kao igrač Partizana, nego je veliki navijač Zvezde. Svi znaju da dok je bio u Partizanu, na mobilnom telefonu je imao grb Zvezde i zvonila mu je melodija Zvezdine pesme".

Terzić je rekao i da Bosančić 7.000 zarađuje evra mesečno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC