• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galijani: Ne damo Pata ni za velike pare

Izvršni direktor Milana rekao je da je taj klub odbio veoma visoku ponudu za Alehandra Pata i ponovio da nije stigla nijedna ponuda za Andreu Pirla.

 Galijani: Ne damo Pata ni za velike pare Izvor: MONDO

Čelnici Milana nisu željeli da otkriju o kojem klubu se radi, ali žele da zadrže talentovanog Brazilca u ekipi, pošto su dozvolili Kaki da pređe u Real Madrid.

"Milan je ove sezone odbio veoma visoku ponudu za Pata. Ali, ne želim da otkrijem o kojem klubu se radi", rekao je Adrijano Galijan u izjavi italijanskim medijima.

Britanski mediji su naveli da se najvjerovatnije radi o Čelsiju, pošto je bivši strateg Milana, a sada novi trener londonske ekipe Karlo Anćeloti izrazio želju da u njegovoj ekipi bude i mladi Pato.

Galijani je ponovio da za iskusnog Pirla nije stigla nijedna ponuda i da će on najvjerovatnije ostati na San Siru, ali i negirao da je Milan zainteresovan za igrača sredine terena Reala, Fernanda Gaga.

"Nismo dobili ponude za Pirla, ni od Čelsija, ni od drugih klubova. On je igrač Milana, a nismo zainteresovani za Gaga. Ako Pirlo napusti klub, onda ćemo razmisliti o pojačanjima", rekao je Galijani.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC