• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Santander zakasnio, Đurić u Herenvenu

Igor Đurić potpisao ugovor sa Herenvenom. "San mi je da igram u Premijer ligi, ali želim prvo da se dokažem ovde", rekao je na predstavljanju.

 Santander zakasnio, Đurić u Herenvenu Izvor: MONDO

Predsjednik Rasinga iz Santandera Francisko Pernija Salvo pokucao je u ponedjeljak na vrata novosadske Vojvodine sa željom da kupi Igora Đurića, ali je zakasnio 24 sata.

Dosadašnji defanzivac Vojvodine od utorka je zvanično novi fudbaler holandskog Herenvena, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još jednu godinu.

Prema nekim informacijama, Herenven ga je platio 1,5 miliona evra.

Na predstavljanju u Herenvenu, Đurić je rekao da mu je drago što će mu prvi inostrani angažman biti baš u Holandiji, gdje je dugo godina sa uspjehom igrao Dejan Govedarica, takođe bivši fudbaler Vojvodine.

Herenvenu je bilo potrebno osvježenje u odbrambenoj liniji a trener Trond Solid vjeruje da je 24-godišnji povremeni reprezentativac upravo ono što mu je potrebno - jak je u vazdušnim duelima, ima solidnu brzinu i umije da organizuje napad.

U Holandiji ističu da je Đurić dve godine igrao za Srem iz Sremske Mitrovice, klub u kojem je nekada počinjao Bane Ivanović, koji je sada dospio čak do Čelsija.

Holandske novinare zanimalo je da li i Đurić vidi neku sličnost u njihovim karijerama, osim te da su igrali za isti klub.

"Ivanoviću ide odlično u Čelsiju, a i moj san je da jednog dana igram u Premijer ligi. Ali, treba najprije da se dokažem ovde, ima vremena, idem korak po korak".

Dakle, "lala" među "lalama!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC