• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević: Čudne stvari... razočaran sam

Krčmarević razočaran što "orliće" mora da vodi kući, umjesto u polufinale EP. Srpski selektor ljut na portugalskog sudiju.

 Krčmarević: Čudne stvari... razočaran sam  Izvor: MONDO

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je poslije eliminacije sa Evropskog prvenstva da je razočaran i da je na poraz uticao i portugalski sudija Pedro Proensa.

"Olako smo primili prvi gol, a potom su se događale čudne stvari. Na intervenciju pomoćnog sudije, glavni arbitar je pokazao na bijelu tačku. Prekršaj nije ni napravljen u šesnaestercu, ali je on ipak dosudio penal za Šveđane", rekao je Krčmarević poslije ubjedljivog poraza od selekcije Švedske (1:3).

Srpski selektor je dodao da je njegov tim napravio veliku grešku i prilikom trećeg gola, a da je poslije toga bilo teško da se uspostavi ravnopravna igra.

"Teško je igrati sa devetoricom na terenu i definitivno nas je presjeklo isključenje Nikole Petkovića. Do tada smo još imali dobru situaciju, iako smo igrali bez Tomovića, ali poslije toga pali smo na psihološkom planu i nismo mogli da se vratimo u meč", ocijenio je Krčmarević.

On je zamjerio portugalskom arbitru Proensi na dosta neujednačenom kriterijumu suđenja i što je olako dodijelio žute i crvene kartone našim fudbalerima.

Selektor reprezentacije Švedske Jorgen Lenardson bio je, razumljivo, prezadovoljan plasmanom u polufinale evropskog prvenstva.

"Igrali smo veoma dobro i odgovorno. Smatram da smo nadigrali Srbiju na svim dijelovima terena, a u našem timu je sve funkcionisalo besprijekorno", ocijenio je Lenardson, dodajući da će nakon prospavane noći biti u situaciji da kaže nešto više od šansama njegove reprezentacije u polufinalu protiv Engleske.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC