• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đenova kupila "pola" Boška Jankovića

Đenovljani su iskoristili autentično pravo za italijanski fudbal da dva tima imaju podjednako pravo na fudbalera, uz dogovor za koga će igrati.

 Đenova kupila "pola" Boška Jankovića Izvor: MONDO

Đenova je odlučila da iskoristi pravo da otkuši polovinu ugovora između Boška Jankovića i Palerma, tako da će srpski reprezentativac ostati u Đenovi i naredne sezone, tvrdi italijanski sajt Mediagol.it.

Predsjednik Palerma Mauricio Zamparini prethodnih dana pričao je o tome da "Jankovićeva budućnost zavisi od Đenove" i toga da li taj klub želi da ga kupi, bilo da je riječ o polovini ili kompletnom ugovoru.

Đenovljani su iskoristili autentično pravo za italijanski fudbal da dva tima imaju podjednako pravo na fudbalera, uz dogovor oko toga za koju će ekipu igrač nastupati. Ukoliko je vjerovati sajtu Mediagol.it i Boškovom menadžeru Silvanu Martini, Beograđanin će i naredne sezone igrati na Luiđi Ferarisu, gdje je ove sezone igrao kao pozajmljen igrač.

Najviše razočaranja u svemu doživio je novi trener Palerma, Valter Zenga, koji je želio Boška nazad. Njih dvojica sarađivali su u Crvenoj zvezdi u sezoni 2005/06, posle koje su obojica otišla sa Marakane, Zenga u Rumuniju, a Janković u Majorku.

"Nemam mnogo toga da kažem o dogovoru koji je na pomolu. Đenova ima pravo da otkupi polovinu ugovora i to će i učiniti. Janković će ostati u Đenovi, dakle neće se vraćati kod Zenge u Palermo", izjavio je Martina. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC