• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez "novajlija" dobila BSK

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde bez letošnjih pojačanja slavili u generalnoj proveri pred start prvenstva. Pečnik sa dva gola pokazao da je spreman.

 Crvena zvezda i BSK Borča pred zatvorenim tribinama "Marakane" odigrali su prijateljsku utakmicu, koja bi treneru Nenadu Lalatoviću trebalo da posluži kao generalna provera pred start prvenstva naredne subote.

Vodeći se činjenicom da crveno-beli imaju finansijske probleme i da još nisu regulisari sve obaveze koje je potrebno da ispune da bi mogli da registruju nove igrače, Lalatović je za ovu utakmicu odabrao samo igrače koji su i prošle sezone nosili crveno-beli dres.

Rok do četvrtka

U Crvenoj zvezdi imaju rok do četvrtka da regulišu milion i po evra duga prema domaćim klubovima i igračima, inače će protiv Radničkog iz Niša morati da igraju bez igrača koji su ovog leta došli u klub.

Dakle, u protokolu se nisu našli novajlije Damir Kahriman, Stefan Đorđević, Predrag Đorđević, Nenad Gavrić, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić i Đorđe Despotović, ali to nije bio problem za crveno-bele da savladaju prvoligaša 3:1.

U startnoj postavi našli su se: Rajković - Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović - Kovačević, Milijaš - Lazović, Savićević, Pečnik - Rakić, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Manojlović, Ristić, Gogić, Jovanović, Stojanović, Grujić, Jović, Jokić i Onjilo. Jedino Petković i Pečnik odigrali su ceo meč.

Sve što je viđeno u subotnjem duelu srpskog šampiona i kluba koji bi uskoro mogao da mu postane "filijala", viđeno je u prvih 45 minuta utakmice.

Dvostruki strelac za domaći tim bio je Nejc Pečnik, u 5. i 40. minutu, a pogodio je i Đorđe Rakić u 33. Samo minut ranije Mihailo Dobrašinović je na kratko doneo izjednačenje gostima.

U drugom poluvremenu uzbuđenja su izostala, ali po prikazanoj igri igrača koji će u narednoj sezoni činiti "kostur" Zvezdinog tima, Nenad Lalatović može da bude zadovoljan.

U pojedinim delovima utakmice mladi trener mogao je da vidi ono što je tražio od svojih igrača tokom priprema u Termama Čatež - presing na polovini protivnika, a i efikasnost je bila bolja nego u nekim prethodnim proverama.

Sada je na Upravi crveno-belih da treneru omogući veći fond igrača kojima može da raspolaže, jer su u drugom delu utakmice zaigrali omladinci koji teško da mogu da iznesu teret borbe za odbranu titule.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC