• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda smanjila dug, dolaze sponzori

Predsjednik Zvezde najavljuje dvije "renomirane svjetske kompanije" kao generalne sponzore. "U klubu vri kao u košnici", veselo će Lukić.

 Zvezda smanjila dug, dolaze sponzori  Izvor: MONDO

Da Nenad Milijaš nije imao odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi, iako je klub prolazio kroz agoniju, u Ljutice Bogdana bi se i dalje hvatali za glavu i pitali si - gdje naći novac.

Milijaš je prodat Vulverhemtponu, zaposlenima u klubu konačno su isplaćene zarade, a predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić izjavio je u srijedu da je dug smanjen za više od dva miliona evra, što će reći da Zvezda sada duguje oko 21 milion evra.

"Želim da istaknem da svi vrijedno radimo na konsolidaciji naše Zvezde. Od kako je formirana nova uprava, 27. maja, isplaćene su plate zaposlenima poslije skoro šest mjeseci, plaćeni su igrači, račun kluba je deblokiran, a dugovanja su smanjena za više od dva miliona evra", rekao je Lukić poslije potpisivanja sponzorskog ugovora sa Aerodromom "Nikola Tesla".

Postavlja se pitanje gdje je Zvezda našla novac za dovođenje novih igrača, pošto sponzora još nema.

Lukić kaže da su novac obezbijedili članovi Upravnog odbora. "Uspjeli smo da formiramo sportsku ekipu za narednu sezonu i nađemo sredstva, zahvaljujući našim članovima Upravnog odbora, za dovođenje svih igrača koje je tražio sportski menadžment".

U Zvezdu još nije stigao glavni sponzor koji će uneti veću dozu finansijske injekcije. Lukić kaže da se na tome radi i da se pregovara sa dvije "renomirane svijetske kompanije o generalnom sponzorstvu Zvezde".

"U intenzivnim pregovorima smo sa više desetina domaćih i stranih kompanija koje su potencijalni sponzori Zvezde. Sljedeće nedelje ćemo uputiti javnu ponudu malim kompanijama koje će moći da postanu članovi Kluba prijatelja Zvezde jer želimo i za njih da nađemo mjesta u našem klubu. I na kraju, intenzivno pregovaramo sa dvije renomirane svijetske kompanije o generalnom sponzorstvu FK Crvena zvezda", rekao je Lukić.

Predsjednik Zvezde bio je vedar na konferenciji za novinare i poetski raspoložen, pa je tako rekao i ovo:

"Uspjeli smo da animiramo hiljade ljudi i danas na Marakani vri kao u košnici. Zahvaljujem se svima koji nam svakodnevno pomažu, sponzorima koji su počeli ponovo da ulažu u klub i vjerujem da će im se naš tim odužiti sjajnim igrama u narednoj sezoni".

Što se tiče sponzorskog ugovora sa Aerodromom "Nikola Tesla", on je naravno poslovna tajna, kaže Lukić, ali je naglasio da će od sada, jedan od prvih dodira gostiju Beograda biti susret sa "najvećim srpskim sportskim brendom".

"Kad stranci doputuju u našu Srbiju njihov prvi susret sa našom zemljom je aerodrom 'Nikola Tesla'. Aerodrom je sve ljepši i moderniji kao i naša Srbija a ime Nikole Tesle govori o našem doprinosu svijetu, našoj tradiciji i kulturi. Od danas će se svi već na Aerodromu susresti sa najvećim srpskim sportskim brendom - Crvenom zvezdom. Ponosni smo na tu činjenicu“, rekao je predsjednik Crvene zvezde.

Zvezda je osnovala i svoju Fondaciju na čijem čelu se nalazi Dragoslav Šekularac i čija će osnovna funkcija biti pomoć bivšim igračima i razvoj omladinske škole.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC