• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Maksimiru dovode "perverzna pojačanja"

Zagrebački Dinamo želi da dovede Grka Dimitriosa Papadopulosa i Leandra Kufrea.

 U Maksimiru dovode "perverzna pojačanja" Izvor: MONDO

Zagrebački Dinamo ponovo je aktivan na evropskoj fudbalskoj pijaci, a "šerif od Maksimira" Zdravko Mamić u svom stilu najavljuje "perverzna pojačanja".

A jedno od tih "perverznih pojačanja", u smislu vrlo kvalitetnih fudbalera, biće Grk Dimitrios Papadopulos, koji, prenose hrvatski mediji, dolazi za godišnju platu od 800.000 evra!

"Želio sam odmah da dovedem Papadopulosa u Zagreb. U Atinu sam otišao da potpiše ugovor i tako volim da sklapam poslove. Ali, njegov menadžer kaže da imaju ponude Lacija, Sampdorije i Olimpijkosa. Ali, u Olimpijakos neće sigurno, tako da ostaju ili Italija ili Dinamo", rekao je Mamić.

Papadopulos je 27-godišnji napadač Lećea koje je ispalo u drugu ligu. Ponuda Dinama je na stolu. Mamića su do sada odbili Ivica Klasnić i Sanogo, možda će mu Grk biti treća sreća.

"On bi bio perverzno, spektakularno pojačanje. Ima sjajnu statistiku. Raspitali smo se o njemu i salve hvalospjeva su nam ispričali Velimir Zajec, Mario Bonić, Entoni Šerić, Mario Bonić i Igor Bišćan koji je sa njim bio u Panatinaikosu", kaže Mamić.

Ta "sjajna statistika", koju je vidio samo Mamić, kaže ovako - u poslednje tri godine i 120 utakmica u svim takmičenjima Papadopulos je dao samo 36 golova. Prošle sezone samo jedan gol u 14 utakmica. Svoju najbolju sezonu imao je prije pet godina, kada je bio prvi strijelac Panatinaikosa, koji je tada osvojio "duplu krunu".

Drugi Mamićev pik je Leandro Kufre, odbrambeni igrač berlinske Herte. Mamić mu nudi milion evra godišnje.

"Želimo da dovedemo Kufrea, daleko od toga da je gotovo. Sa Papadopulosom i Kufreom idemo u Ligu šampiona!", poručuje Mamić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC