• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škuletić: Kompletni bismo preokrenuli...

Autor mondo.rs

Dvostruki strelac za Partizan kaže da se Trajković izvinio saigračima zbog napravljene "gluposti" u revanšu protiv Ludogoreca. Isključeni štoper "bez teksta" pred novinarima.

 Škuletić: Kompletni bismo preokrenuli... Izvor: MN PRESS

Pognutih glava i mahom nevoljno, igrači Partizana prilazili su novinarima u improvizovanoj "miks" zoni na stadionu u Humskoj.

Tragičar utakmice Branislav Trajković nije se udostojio da zastane i objasni svoj potez u 41. minutu, već je samo pogledao ka predstavnicima medija i nastavio u pravcu klupskog autobusa.

"Šta reći", bile su prve reči Miroslava Vulićevića posle eliminacije od bugarskog Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Baš boli ova eliminacija. Mnogo smo im dopustili na početku utakmice, razigrali su se, postigli dva gola, ali smo uz pomoć navijača uspeli da se vratimo".

Desni bek Partizana razočarano je konstatovao: "Nismo nijedan meč izgubili, a ispali smo".

Na pitanje da li je razgovarao sa Trajkovićem i da li je rekao šta mu se desilo, pa da udari bez lopte protivničkog igrača, kada je Partizan "tražio" treći gol za prelazak u vođstvo, Vulićević je odgovorio:

"Ma, možete i sami da zamislite kako je u svlačionici. Mučno i teško. Sigurno da je Trajkoviću najteže, a ja, pravo da vam kažem, nisam ni video šta se dogodilo i zbog čega je isključen".

Sličnu izjavu dao je strelac oba gola za Partizan, Petar Škuletić, koji je nekada bio Trajkovićev saigrač i u Vojvodini.

"Trajković se izvinio. Svestan je gluposti koju je napravio. Sigurno je da bismo sa svih 11 igrača potpuno preokrenuli rezultat".

Prethodnih dana mnogo se pričalo o finansijama u klubu, pretnjama štrajkom zaposlenih, čak i navodnom odlukom fudbalera da obustave rad. Predsednik Partizana Dragan Đurić je u izjavi za MONDO najavio da će sa igračima razgovarati o tome posle revanša sa Ludogorecom.

Pitali smo Vulićevića da li očekuje obećani razgovor na tu temu, a on je odgovorio:

"Ma ne, ko sad razmišlja o parama? Verujte da nam to uopšte nije bilo u glavama. Igrali smo za klub i za grb. Pare nam nisu padale na pamet".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Pa sta da kaze "ovaj" je rekao sve na terenu. Mars iz Partizana.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC