• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Partizan je zaslužio više

Autor mondo.rs

Trener crno-belih smatra da je isključenje Branislava Trajkovića odlučilo ko će otići u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Nikolić: Partizan je zaslužio više Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Marko Nikolić, čiji tim je u 21. minutu gubio 2:0, a onda izjednačio na 2:2 i došao u poziciju da ga još jedan gol deli od plasmana u dalje takmičenje, na konferenciji za novinare je rekao da u analizi revanša protiv bugarskog Ludogoreca "nema mnogo toga pametnog da se kaže".

"Konfuzno smo počeli meč i bili surovo kažnjeni sa dva gola. Fenomenalno smo se vratili u igru, stvorili nekoliko šansi, pa dali dva gola. Sve je bilo na našoj strani, a detalj koji je odlučio utakmicu bez dileme je Trajkovićevo isključenje", izjavio je Nikolić.

On je naglasio da ne postoji nikakvo opravdanje za potez Trajkovića, koji je u 41. minutu udario protivničkog igrača u bradu i zaradio direktan crveni karton.

"U Partizanu se to dešavalo i ranije... ali, tolerancija za tako nešto ne može da postoji", dodao je Nikolić.

Partizan je eliminisan na osnovu pravila više golova datih u gostima. Prvi meč u Bugarskoj prošle nedelje završen je rezultatom 0:0.

"Nemam šta da zamerim igračima. Nadljudskim naporima smo izneli tih 55 minuta sa igračem manje. Čak i u drugom poluvremenu smo bili sigurni da nećemo primiti gol, a imali smo tri šanse".

"Nismo imali ni sreće da ovi momci dobiju zasluženu nagradu. Ispali smo, iako nismo bili poraženi u tom dvomeču. Zaslužili smo više", istakao je trener crno-belih.

Marko Nikolić je rekao i da mu je žao publike i navijača, pa podsetio da crno-bele sada očekuje novi evropski dvomeč, odnosno "utešna nagrada", u vidu nastupa u baražu za Ligu Evrope.

"Imamo još jednu šansu da napravimo podvig, s obzirom na uslove u kojima igrači rade. Takvo moje mišljenje ništa neće moći da promeni".

Žreb poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope biće održan u petak u Nionu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Nikolic je u pravu i prema tome vas dvojica pod "hitno" adio iz Partizana

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC