• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo debitovao na Tari

Partizan odigrao prvi kontrolni meč na Tari. Protiv Perućca na poluvremenu 1:1, na kraju 4:1. Kleov prvi meč u novom dresu.

 Kleo debitovao na Tari Izvor: MONDO

Šampion Srbije, beogradski Partizan odigrao je prvi kontrolni meč na pripremama na Tari, a najvažnija vijest je da je u dresu Partizana debitovao Brazilac Kleo.

Partizan je pobijedio nižerazrednu ekipu Perućca iz Bajine Bašte 4:1, mada je rezultat do 65. minuta bilo gotovo nevjerovatan - 1:1.

Crno-bijeli su poveli u 17. minutu golom Radosava Petrovića, a u 37. minutu izjednačio je Josipović. Da ne pukne bruka pobrinuli su se igrači koji su u igru ušli u drugom poluvremenu - Miloš Bogunović (strelac gola u 65. minutu) i drugi Brazilac u Patizanu Vašington da Silva, golovima u 86. i 90. minutu.

"U ovoj prvoj utakmici pokušali smo da svi odigraju po 45 minuta, a pošto nas nema dovoljno, Ljajić je odigrao cio meč i Krstajića smo probali na beku i centarhalfu. Nemamo još svježinu, što je i normalno, ali ono što se tražillo i očekivalo to je uglavnom bilo ispunjeno. Imali smo dosta šansi i naravno problema sa realizacijom. Bilo je pozitivnih i negativnih stvari", rekao je trener Partizana Slaviša Jokanović poslije utakmice.

Već prvi meč je pokazao da će Kleo biti veliko pojačanje.

"Kleo za nas nije nepoznanica. I prije nego što smo ga doveli, mislili smo da je igrač koji može dosta da nam donese. Vidi se da će biti jedan od bitnih igrača u našem timu. I Branislav Jovanović je pokazao da ima kvalitet",
ocijenio je Jokanović novajlije.

Partizan je meč počeo u sastavu: M. Božović - Ivan Stevanović, Nenad Đorđević, Goran Gavrančić, Mladen Krstajić, Petrović, Adem Ljajić, Moreira, Nikola Vujović, Kleo, Dijara.

Na klupi su bili: Darko Božović, Siniša Stevanović, Stević, Kosorić, Knežević, B. Jovanović, Marčeta, Ilić, Bogunović, Vašington.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC