• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić: Još Vilotić, možda lijevi bek i gotovo!

MONDO saznaje da bi Milan Vilotić već u petak mogao potpisati za Zvezdu. Oumaru došao, Isah će uskoro.

 Adžić: Još Vilotić, možda lijevi bek i gotovo! Izvor: MONDO

Nova, agilna uprava Crvene zvezde po svemu sudeći ekspresno će završiti zacrtani posao u prelaznom roku, koji je počeo prije okruglo deset dana.

Za sada, sportski direktor Ivan Adžić "završio" je sedmoricu fudbalera, ne računajući one koji su promovisani iz omladinske škole. U planovima ima još da postigne dogovor sa Čukaričkim oko transfera Milana Vilotića i onda...

"Kada to završimo, možda ćemo samo pojačati konkurenciju na lijevom beku, gdje smo doveli Nikolu Ignjatijevića. Posao se bliži kraju", rekao je Adžić.

Prema saznanjima MONDA, transfer Vilotića mogao bi da bude predstavljen već u petak, u 13 časova, kada svoje govore u medija centru završe Darko Lazović (12) i trener Vladimir Petrović Pižon (12.30). Vilotić bi tako postao osmo pojačanje kluba od 15. juna.

"Slažem se da osam transfera u deset dana nije pohvalna stvar za jedan klub, ali jednostavno, suviše fudbalera je otišlo tokom i na kraju sezone i bili smo primorani na takve poteze. Nijednog nismo doveli na kasete i preporuke. Svakog igrača smo gledali na djelu", dodao je Adžić.

Treće renoviranje u godinu dana, a podsjetimo da je Goran Bunjevčević jula 2008. godine doveo 11 igrača, a Ilija Ivić u januaru 2009. i više od toga, neće pokvariti ambicije kluba, niti služiti kao alibi "trećoj Zvezdi".

"Grb Crvene zvezde ne dozvoljava nam opuštanje. Bez obzira na sve, naredne sezone idemo na titulu, uz što bolji rezultat u Evropi", podvukao je Adžić.

Abu je tu, Aval stiže

On je, bar za sada, odustao od ideje da od Sportinga pozajmi golmana Vladimira Stojkovića i golgetera Milana Purovića. Lisabonski klub ne želi da izađe u susret Zvezdi, insistira na kupovini, a za to u klubu nema novca.

"Ta priča je završena. Oni će ostati igrači Sportinga. Pregovori su zatvoreni", rekao je Adžić, bivši fudbaler Crvene zvezde.

Parker?

"Ništa novo vezano za njega. Sve je na njemu, njegovoj eventualnoj želji da se vrati u Srbiju i naravno njegovom klubu, Rojal Zuluu. Njihov je igrač, a mi smo pravo na njega izgubili još 5. maja", podsjetio je Adžić na propust bivše uprave.

Srećom po Zvezdu, kašnjenje sa isplatama igračima nije rezultiralo raskidom ugovora sa Abubakarom Oumarom i Avalom Isahom. Prvi, napadač iz Kameruna, već se priključio Pižonovim treninzima i moraće da se izbori za mjesto u timu, dok se dolazak veziste Isaha očekuje do 27. juna, kada tim ide na pripreme u Ivanjicu.

Taj dolazak izvjestan je, rekli su nam u klubu. S obzirom na to da su Isah i Oumaru u jednom trenutku izgledali kao "izgubljeni" igrači, njihov povratak može se takođe posmatrati u duhu - pojačanja.

Pejović i(li) Pejčinović

Ognjen Koroman vratio se iz Rusije nezadovoljan ponudom od strane tima Krila Sovjetov, tako da je presjeo na avion za Južnu Koreju, gdje ga bivši selektor Ilija Petković očekuje u Inčonu sa, navodno, primamljivijom ponudom. Nezvanično, to je "gotova stvar", ali...

"Ukoliko se Koroman ne dogovori sa Inčonom, Zvezda se sigurno neće odreći njegovih usluga. On je jedan od najboljih fudbalera u zemlji", kaže Adžić za MONDO.

Poslije očekivanog dolaska Vilotića, spisak imena u Adžićevom notesu sveo bi se na Jagoša Vukovića (Rad), Luku Pejovića (Mogren) i Nemanju Pejčinovića (bio u Zvezdi na pozajmici, ali je igrač Rada).

"Što se tiče Pejovića, nećemo žuriti", prokomentarisao je Adžić pregovore sa Crnogorcem, koji bi trebalo da pojača konkurenciju na lijevom beku. Ipak, navodno je skup...

Što se Pejčinovića tiče, "situacija će biti jasnija za dan, dva", saznali smo na Marakani.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC