• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije poručile Bosančiću: Bolje da si ćutao!

Autor mondo.rs

Navijači Crvene zvezde istakli su u subotu i parolu posvećenu nekadašnjem igraču Partizana, a budućem prvotimcu svog kluba.

Navijači Crvene zvezde na severnoj tribini "Marakane" obratili su se u subotu uveče, na otvaranju sezone, i novajliji u redovima svog kluba, Milošu Bosančiću.

Nekadašnji omladinac i senior Partizana došao je ovog leta u Ljutice Bogdana, uz višenedeljnu neizvesnost. Iako je isticao da je navijao za Zvezdu i dok je nosio crno-beli dres, Delije su bile protiv njegovog dolaska, ali su na kraju, navodno, odlučile da se ne suprotstave tom transferu.

Tokom prvog poluvremena utakmice protiv Radničkog, organizovani navijači Zvezde istakli su i poruku, koja je jasno bila upućena upravo povratniku u Srbiju iz inostranstva:

"Kad se rodiš odlučiš za koga navijaš. Kad odrasteš znaš za koga nikad nećeš igrati. Ako to ne znaš, kakav si ti onda zvezdaš? Profesionalac navija za svoj klub i igra u drugom, al' ćuti. Veće poštovanje za njega, nego za onog ko peva naše pesme na komšijskog klupi".

Bosančić nije nastupio protiv Radničkog, kao ni bilo ko od novajlija, zbog administrativne zabrane izrečenu klubu zbog duga od 1,5 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC