• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković: Čeka me borba sa Kahrimanom

Autor mondo.rs

Golman Crvene zvezde zadovoljan svojim nastupom protiv Radničkog, ali svestan da će u nastavku sezone imati veliku konkurenciju u Damiru Kahrimanu.

Administrativnom zabranom da licencira nove fudbalere, Crvena zvezda je za duel protiv Radničkog mogla da računa samo na igrače koji su igrali za nju prošle sezone. Ne i na devetoricu novajlija, među kojima je i golman Damir Kahriman.

Bar dok šampion Srbije ne isplati 1,5 miliona evra (ili dogovori reprogram duga sa potražiocima ili FSS donese neko novo rešenje poput "uslovne licence"), pred stativama crveno-belih sigurno će, kao i u subotu uveče, stajati Predrag Rajković.

Talentovani čuvar mreže drugi put je zaigrao u takmičarskoj utakmici od dolaska iz Jagodine i već u drugom minutu sprečio Augusta Batiohu da iskoristi najbolju šansu pred njegovim golom. Bacio se tamnoputom napadaču Radničkog pred noge i sačuvao svoju mrežu.

U završnici prvog poluvremena, Nenad Milijaš postigao je dva gola i otklonio nedoumicu oko imena pobednika, iako je Rajković još nekoliko puta intervenisao u nastavku.

"Posle prve intervencije stekao sam samopouzdanje i mogao sam da branim mirno i staloženo", rekao je golman novinarima na stadionu posle utakmice.

Nastupom pred više od 20.000 gledalaca, Rajković je prošao "vatreno krštenje" i na stadionu u Ljutice Bogdana, pošto je do sada jedini nastup zabeležio u Novom Sadu, protiv Vojvodine.

Njegov prethodnik Boban Bajković navijao je za ekipu sa severne tribine.

"Nije lako zameniti Bajkovića, ali imao sam podršku saigrača i navijača, što mi posebno imponuje", dodao je čuvar mreže Zvezde.

Svojim prvim nastupom je zadovoljan. Svestan je činjenice da ga očekuje borba sa Damirom Kahrimanom pred stativama.

"Drago mi je da sam prvi meč dobro branio, ali i dalje mi predstoji borba za mesto sa Kahrimanom. On je iskusan i odlican golman. Nastaviću da se trudim i dobro treniram, a na treneru je da odluči ko će braniti", dodao je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC