• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona bi vratio Rikelmea, on ni da čuje

Dijego Maradona najavio je mogućnost povratka Huana Rikelme u reprezentaciju Argentine pod uslovom da razgovaraju. As Boka Juniorsa ne želi.

 Maradona bi vratio Rikelmea, on ni da čuje Izvor: MONDO

"Svi znaju da Rikelme može da dobije poziv za reprezentaciju. Ranije sam ga zvao, bio je važan igrač za moju postavku igre. Situacija se promijenila onog trenutka kada je odbio da dodje. Sada sam posvećen fudbalerima koji ga mijenjaju", rekao je Maradona.

On je istakao da može da sjedne, razgovara i popije kafu sa Rikelmeom, jer fudbaler Boka Juniorsa ponovo može da bude važan dio selekcije "gaučosa".

"Mogu da ga pogledam u oči i da mu kažem na kojem mjestu u timu bi trebalo da igra. Ipak sam ja selektor i biram ekipu. Možemo da se sastanemo bilo gdje",objasnio je Maradona.

Selektor Argentine je dodao da ne razumije izjavu predsjednika Fudbalskog saveza Argentine Hulija Grondone, koji je rekao da zna kako da vrati Rikelmea u reprezentaciju.

"Ne znam zašto je Hulio izjavio da u rukama drži ključ Rikelmeovog povratka. On je odbio da trenira sa reprezentacijom i ne vidim kako Grondona može da utiče na situaciju".

Maradona je podsjetio i da će Rikelme, u slučaju povratka u tim, morati da razgovara i sa saigračima, a pogotovo sa Lionelom Mesijem sa kojim ima veoma loš odnos.

"On će morati da ubijedi i saigrače da zaslužuje povratak u nacionalni tim. Rikelme je dužan da im objasni zašto je odbio da igra za Argentinu", zaključio je Maradona.


Odmah je uslijedila reakcija nekadašnjeg mozga Argentine, koji se zbog sukoba sa Maradonom povukao iz "gaučosa" za koje je odigrao 54 meča i postigao 18 golova.

"To nije tema koja me zanima. Ne dok je selektor Dijego Maradona. Sa druge strane, hvala predsjedniku Grondoniju na svemu što je za mene učinio. Da nije bilo njegova uticaja, nikad ne bih otišao iz španskog Viljareala u Boku. Ali, priznajem da me njegova izjava iskreno začudila", izjavio je Rikelme.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC