• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić debitovao asistencijom za gol Jovića

Autor mondo.rs

Novajlija iz Rada centrirao za jedini pogodak kombinovanog tima Crvene zvezde u proveri protiv trećeligaša Rudara iz Kostolca. Senegalac Mbođ solidan, Bosančić nespreman.

 Antić debitovao asistencijom za gol Jovića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Crvene zvezde sastavljena od mladih igrača i onih koji još čekaju da budu licencirani savladala je na svom stadionu Rudar iz Kostolca 1:0.

Strelac jedinog pogotka bio je Luka Jović u 22. minutu i to na dodavanje levog beka Nikole Antića, koji je nedavno stigao iz Rada.

I u ovoj utakmici, kao i u subotu kada ga je uveo na teren u prvom kolu Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša, trener Nenad Lalatović stavio je 17-godišnjeg Jovića na poziciju krila, iako je do sada u mlađim selekcijama igrao klasičnog centarfora.

To mu, ipak, nije smetalo da zatrese protivničku mrežu, kada je Antić poslao povratnu loptu na nekih 12 metara od gola gostiju, a on ju je poslao u ugao gola.


Lalatović je za ovu utakmicu od prvog minuta izabrao postavu sa Damirom Kahrimanom na golu, Antićem na levom beku, Vukašinom Jovanovićem i Bogdanom Planićem u sredini odbrane, Predragom Đorđevićem na desnom beku, Goranom Gogićem kao zadnjim veznim, Mihajlom Ristićem na desnom krilu, Milošem Bosančićem i Nenadom Gavrićem kao centralnim vezistima, Lukom Jovićem na levom krilu i Đorđem Despotovićem kao najisturenijim igačem u timu.

U drugom poluvremenu šansu su dobili golman Marko Trkulja, zatim Senegalac na probi u Crvenoj zvezdi Mamadu Mbođ, Nemanja Ahčin, Stefan Čikić, Milan Jokić, Nikola Karaklajić, Stefan Đorđević i Lazar Mitrović.

Možda najzvučnije pojačanje crveno-belih ovog leta, Miloš Bosančić, čiji je dolazak izazvao veliku "frku", i u ovoj utakmici pokazao je da fizički još nije maksimalno spreman i da će mu biti još neko vreme da uđe u formu kojom bi mogao da konkuriše za mesto u prvom timu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC