• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marka": Žigić sad ostaje u Valensiji?

Uprava Valensije poručila je pregovaračima oko transfera Manuela Ljorentea da nije strašno ako pregovori propadnu, jer imaju Nikolu Žigića.

 "Marka": Žigić sad ostaje u Valensiji? Izvor: MONDO

Ukoliko se u dogledno vrijeme nijedan tim ne javi sa dovoljno primamljivom novčanom ponudom za Nikolu Žigića, on će naredne sezone igrati za Valensiju, piše španska "Marka".

Čelnici Valensije, koji su odlučili da zadrže prvu zvijezdu Davida Vilju, a potom i da ga "upare" sa centarforom Viljareala Manuelom Ljorenteom, saopštili su konkurentima iz Viljareala da uopšte nisu zabrinuti ako ti pregovori propadnu, jer imaju Nikolu Žigića.

Da li je to samo adut u pregovorima ili trener "slijepih miševa" Unai Emeri zaista računa na srpskog napadača poslije 13 golova u 19 prolećnih mečeva za Rasing, biće uskoro poznato.

Ako Ljorente ipak stigne na "Mestaju", moguće je da će Valensija malo spustiti cijenu za Žigića (oko 14 miliona evra) ili ga prosljediti na novu pozajmicu.

Postoji još jedna opcija, ukoliko stigne neka "perverzna" ponuda za Davida Vilju. Tada bi Žigić svakako bio jedna od opcija Valensije u napadu za sezonu 2009/2010.

Žigić je u Valensiju došao ljeta 2007. godine, poslije sjajne sezone u Rasingu iz Santandera, ali je tokom "režima" Ronalda Kumana najčešće bio na klupi. Prošle zime, poslije 18 mjeseci mučenja, prosljeđen je nazad na "El Sardinera" i nije mu trebalo mnogo da podsjeti Evropu kakav je strijelac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC