• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Ne dirajte mi djecu!

"Svi, koji su se takmičili u Švedskoj su naša djeca, ako ne mogu da im pomognem, neću da im odmognem", rekao je selektor A reprezentacije.

 Antić: Ne dirajte mi djecu! Izvor: MONDO

Dok se fudbalski stručnjaci u Srbiji i neki koji se smatraju takvima, utrkuju ko će grđe ocijeniti nastup "orlića" na turniru osam najboljih timova Evrope, Radomir Antić iz Madrida poručuje da mu je muka od toga.

"Vjerujte da mi je muka od komentara onih koji ne vide dalje od nosa, onih koji misle da su centar svijeta, a iza sebe nemaju ništa što bi ih svrstalo u grupu respektabilnih", podviknuo je selektor A reprezentacije iz Madrida.

"Ne znam uopšte kako mogu drugoga da kritikuju, a prethodno da ne vide šta su oni uradili za fudbal, koliko su, pardon, da li su imalo pomogli fudbalu da bi sebi dali za pravo da sada dijele lekcije... Neću u taj koš, nije mi mjesto tamo", dodao je Antić.

Iako je opšti utisak da je, lošije od rezultata u tri utakmice (Italija 0:0, Belorusija 0:0, Švedska 1:3), bilo ponašanje naših fudbalera u presudnom duelu sa Šveđanima, Antić ističe da nikoga ne treba šamarati zbog toga, već smiriti strasti.

"I oni i svi drugi koji su se takmičili u Švedskoj su naša djeca, tako ih bar ja doživljavam, ako ne mogu da im pomognem, neću da im odmognem. Najlakše je obrušiti se i poništiti generaciju. Nama su potrebne analize, pa zaključci, moramo da čuvamo i negujemo ono što vrijedi..."

Ne misle svi u Savezu isto.

"Umjesto toga, usljedile su nažalost otrovne stranice sa svih strana, pa i sa one koja.. Čak i pojedinci iz Saveza, neću da ih imenujem, prepoznaće se svakako, idu nisko, idu protiv našeg fudbala. Sramota", podvukao je Antić.

Iako Antić nije imenovao nikoga, listajući novine prethodnih dana, lako su u oči upadali najglasniji. A, među prvima se oglasio čuveni Bata Đora, odnosno Milovan Đorić, koji je još poslije prve utakmice izjavio da je "ljut".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC