• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad i za vikend u Superligi

Autor mondo.rs

Posle početka nove takmičarske godine Superlige, saznali smo i spisak timova koji će je igrati. Tim redosledom.

 Rad i za vikend u Superligi Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

FK Rad ostaje u Superligi, FK Metalac ostaje u Prvoj ligi Srbije. Posle izdavanja "uslovnih licenci", FSS je ponovo postupio na način kojem se teško može naći presedan.

Višemesečna agonija oko prekinutog revanša baraža završena je (za sada) još jednom sednicom Disciplinske komisije, koja je izrekla kaznu Milanovčanima jer se nisu pojavili na revanšu.

Metalac će ostati u Prvoj ligi Srbije, a krenuće u novu sezonu sa "minus tri" boda. Rad će ostati u Superligi i igraće naredne dve utakmice kao domaćin pred praznim tribinama.

"Disciplinska komisija FSS kaznila je Metalac oduzimanjem tri boda, jer njegovi igrači nisu želeli da nastave meč revanša baraža protiv Rada, koji je bio prekinut u 49. minutu. 'Metalci' imaju pravo žalbe, a "građevinarima" je potvrđena kazna od dva meča bez prisustva publike, pa će Borac u subotu dočekati pred praznim tribinama", pišu Večernje novosti.

Podsetimo da je sporni drugi meč ta dva kluba, (ne)odigran u Beogradu, prekinut početkom drugog poluvremena, zbog aktiviranja suzavca na tribini Radovih navijača. Lekari su na stadionu Čukaričkog konstatovali mučninu i pogoršano zdravstveno stanje nekoliko igrača Metalca, zbog čega je klub saopštio da neće moći da igra ni u novom terminu, zakazanom za nedelju dana kasnije.

Očekivano, ponovljeni meč nije odigran, pa su igrači Rada tog dana sami istrčali na teren i kratko se dobacivali pre nego što je sudija označio kraj.

U međuvremenu, konfuzna situacija je dodatno zakomplikovana obrnutim terminima zasedanja disciplinske i arbitražne komisije, pa je stvorena potpuno haotična slika.

Postavlja se pitanje, šta bi se dogodilo da su "disciplinci" ove nedelje usvojili zahtev Metalca i "ubacili ga" u Superligu, koja je već počela prošlog vikenda?

Rad je u prvom kolu izgubio od Novog Pazara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC